Door deze website te blijven gebruiken, zonder uw instellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies of soortgelijke technologieën die het mogelijk maken te beschikken over diensten en aanbiedingen afgestemd op uw interesses, maar die ook de transacties op uw website beveiligen. Klik hier voor meer informatie of om de instellingen te beheren of te wijzigen. klik hieri

Hoe bruint mijn huid het snelst?

Tips & tricks

Hoe bruint mijn huid het snelst?

Bruinen met een zelfbruiner is nog altijd de gezondste en snelste optie!  En wat betreft je tintje van de zon zelf: ‘pre-tannen’ helpt ook.

- Pre-tan betekent zo veel als  je huid goed voorbereiden op de zon. Dat kan je best al meer dan een maand op voorhand doen, met voedingssupplementen die onder andere bètacaroteen bevatten.  Die zorgen voor een versnelde aanmaak van kleurpigmenten in je huid, zo komt de beschermende bruiningsreactie sneller op gang.
- Goed scrubben voor je zon in gaat, is minstens even belangrijk: je bruine tint wordt zo mooi egaal. Bovendien is je huid gladder en kan ze de beschermende ingrediënten uit je crèmes, zonnecrèmes (link naar item 5) en aftersuns beter opnemen. Scrub wel niet vlak voor je in de zon gaat, dan kan je huid sneller verbranden.   

Opmerking geven
  • 0
Delen
  • 0
Mis geen enkele tip!
Schrijf je in op onze newsletter
Delen
  • 0

0Opmerkingen

Ik praat mee!

Andere tips voor jou!
Bienvenue chez DI !
Choisissez votre langue Français
Welkom bij DI !
Kies je taal Nederlands