Door deze website te blijven gebruiken, zonder uw instellingen te wijzigen, stemt u in met het gebruik van cookies of soortgelijke technologieën die het mogelijk maken te beschikken over diensten en aanbiedingen afgestemd op uw interesses, maar die ook de transacties op uw website beveiligen. Klik hier voor meer informatie of om de instellingen te beheren of te wijzigen. klik hieri

Wat beschermt het beste:  zonnecrème of een spray?

Tips & tricks

Wat beschermt het beste: zonnecrème of een spray?

Crème, gel, olie, melk of lotion, wat beschermt het beste? Dat maakt eigenlijk geen verschil! Kies gewoon de textuur die je zelf het fijnste vindt. Zolang de beschermingsfactor erin hoog genoeg is voor jouw huid én je consequent genoeg smeert, zit je goed.

- Vrouwen kiezen vaak voor een crème,  omdat die goed blijft zitten en comfortabel voelt  op een droge huid.
- Een olie of lotion smeert sneller uit.
- Een gel is gemakkelijk aan te brengen op een behaarde huid, daarom kiezen mannen vaak voor die textuur.
-Sprays bieden in de praktijk iets minder bescherming omdat het laagje zonnebescherming dat je ermee aanbrengt, dunner is. Als je rechtstreeks op je huid sprayt, gebruik je bijna altijd te weinig. Bovendien zie je vaak niet zo goed waar je al geweest bent. Als je eerst op je hand sprayt en daarmee je lichaam insmeert, werkt een spray wel net zo goed als een crème. 

Opmerking geven
  • 0
Delen
  • 0
Mis geen enkele tip!
Schrijf je in op onze newsletter
Delen
  • 0

0Opmerkingen

Ik praat mee!

Andere tips voor jou!
Bienvenue chez DI !
Choisissez votre langue Français
Welkom bij DI !
Kies je taal Nederlands