faîtes-vous plaisir

SOS alleenstaande mama

SOS alleenstaande mama

Zij die in hetzelfde schuitje zitten - en zo zijn er veel - zullen je waarschuwen: je kinderen alleen grootbrengen, dat is geen kleinigheid! Minder tijd voor jezelf, minder geld en meer verantwoordelijkheden zijn je lot. Het wordt een heuse uitdaging om jezelf in twee te splitsen en toch mooi en zen blijven. di helpt je in de strijd met een paar tips die je het leven vergemakkelijken. 

ALLEN DAGEN

Extreem vermoeid, verstoorde nachtrust, vale teint en je humeur halfstok? Je bent duidelijk ten prooi gevallen aan stress! En dat is nu wel het laatste wat je nodig hebt. Hoe doe je er iets aan zonder nog meer van je kostbare tijd te moeten opofferen? Start een kuur van voedingssupplementen, met belangrijke bestanddelen die samenwerken om hun uitwerking te versterken. Denk maar aan calcium, magnesium, meidoorn, valeriaan en vitamine B6 en 9. Rust je handtas uit met Rescue Pastilles van Bach, die de dagelijkse spanning bijna onmiddellijk verzachten. Sta een klein halfuurtje vroeger op, kwestie van de dag niet te starten met een race tegen de klok. Profiteer van dit moment om je mooi te maken.

 

 

BADKAMER

Ga ’s ochtends voor fris, natuurlijk en snel. 

In de douche

Speciaal voor jou zijn er gels die tegelijk wassen en hydrateren, producten waarmee je je ook scheert, haarverzorgingsproducten zonder spoelen… Kortom, 2-in-1-producten en ultrasnelle verzorgingsproducten zijn je vrienden door dik en dun. Ze besparen je tijd én geld!

 

 

 


Voor haarkleuring

hetzelfde credo. Kies een kleur die je gemakkelijk in je eentje kunt aanbrengen (vergeet die Californische highlights even) met een gebruiksvriendelijk product dat snel inwerkt. Je beste bondgenoten? Schuim en tinten die je natuurlijke kleur benaderen! 

 
 
  
 
 
 Geef voorkeur aan deodorants die geen witte strepen achterlaten. Gedaan met vlekken verwijderen uit bovenkleding voor je ze in de wasmachine steekt!
 
 
 
 
En waarom zou je niet van je koffiepauze profiteren voor een gezellige … ontharingssessie?
Een paar koude wasstrips en je bent voor bijna 3 weken gerust! Om de voordelen van beide behandelingen nog even te rekken, bescherm je je kleur met een speciale shampoo en hou je je benen glad met verzorgingsproducten die de teruggroei van haartjes afremmen.
 
 
 
 
 

 Final touch:
 over in een wip een frisse teint op je gezicht!
Gebruik hiervoor een BB Cream. Deze verzorgingsproducten werken als Photoshop: ze hydrateren, egaliseren de teint, verfijnen de huidkorrel en verlichten de huid met kameleonpigmenten die zich aan elke gelaatskleur aanpassen. In één gebaar en één minuut straalt je huid weer! De perfecte teint is slechts een toefje crèmeblush verwijderd! Rest je enkel nog je wimpers te tooien met mascara en je lippen te hullen in fleurig roze, vurig rood of frisse koraaltinten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VLUG

De kinderen zijn terug van school en hebben dringend een bad nodig. Maar jij moet nog duizend en een dingen doen! Terwijl de kinderen spetteren en jij een oogje in het zeil houdt, kun je ervan profiteren om:

• je gezicht te verzorgen. Twee minuten voor een peeling, kwestie van de huidkorrel glad te strijken, en één minuut om een hydraterend vitaminemasker aan te brengen;

• een handwasje te doen in de wasbak ernaast;

• je beautycase te reorganiseren;

• je badkamer schoon te schrobben (wasbak, tegels…). Het bad pak je aan zodra de kinderen eruit zijn.

De orde in je badkamer en de glans op je gezicht hebben weer een paar waardevolle minuten gewonnen!


‘S AVONDS

teek de wasmachine in gang wanneer de kinderen slapen. Terwijl je was draait, voel je spanningen wegvloeien in een warm bad met kalmerende dampen. Een moment van ontspanning gevolgd door een lichaamsmassage met een zinnenstrelende crème die de sensuele vrouw in je doet ontwaken.

Vergeet tot slot niet optimaal van je slaap te profiteren met een herstellende nachtcrème. 

 
 Tip van het huis: investeer in een droogkast en gebruik versoepelende droogtrommeldoekjes. Strijken is weldra slechts een boze herinnering!