faîtes-vous plaisir

Favorieten

The Balm : een glamoureus retroprogramma

the balm

 

Vintage, waanzinnige namen, heerlijke sixties inspiratie, een sterke maar romantische vormgeving ... Maak kennis met The Balm. Een naam die goed op weg is een vaste waarde te worden in de make-upwereld!

Lees meer

De Happy Light serumbasissen van Bourjois

Omdat een mooie huid een voorwaarde is voor een stralende teint pakt Bourjois nu uit met de serumbasis Happy Light, een teintbasis van de nieuwe generatie in 2 versies, om te beantwoorden aan de specifieke behoeften van elk huidtype.

Lees meer

100% plezier

We kenden Les Petits Plaisirs al, met zijn geuren en originele creaties die lichaam en geest zo goed doen.

Lees meer

Hoe breng je valse wimpers van Katy Perry aan

Het wondermiddeltje dat rimpels en littekens vervaagt

Herstelt je huid grondig …

Lees meer

Ben jij … Huiverende gel of eerder omarmende crème?

In 1 collectie, 2 texturen en 10 geurreizen vindt Roger & Gallet het doucheritueel opnieuw uit en transformeert hij een noodzaak tot een moment om naar uit te kijken.

 

Zijn belofte?

Dit vaak routineuze moment verheffen om alle zintuigen op scherp te stellen. Van elke minuut van dit ritueel een moment van puur genot maken, een moment dat verkwikt, stimuleert, bedwelmt, herbront of ontspant. Maar ook een andere manier van parfumeren voorstellen, delicaat, met je favoriete Eau Fraîche Parfumée!

Lees meer

Nouv’eau Cologne, met respect voor traditie naar een nieuw avontuur!

Wie kent de traditionele eau de cologne 4711 (zeg 47-11) niet? Hoe kan het ook anders? Het succes van dit parfum is al 200 jaar ongeëvenaard. De flacon is gewoon op ieders netvlies gebrand!

2013 markeert het begin van een nieuw avontuur. Een nieuwe creatie van 4711, Nouv’eau Cologne, vertegenwoordigt de nieuwste generatie van het huis.

 

Lees meer

Nieuwe nagellak

Bourjois viert haar 150e verjaardag met kleurrijke nagels!

 

bourjois

Bourjois viert haar verjaardag met een exclusieve collectie van 15 nieuwe tinten mininagellak, geïnspireerd door de geschiedenis van het merk.

Ontdek onze fantastische verjaardagsmomenten met een vrolijke collectie grondig dekkende kleuren.

We hebben 15 speciale dagen uitgekozen om u te verwennen met 15 supermoderne tinten in een flacon die de mood van elke kleur uitstraalt.

 

 

Lees meer

DE 1e BODY MILK ONDER DE DOUCHE

De Body Milk Onder de Douche is een revolutionaire manier om de huid te hydrateren onder de douche.

Heb je een droge huid die trekt of oncomfortabel aanvoelt als je uit de douche stapt, maar laat je daginvulling je niet toe om elke dag een  hydraterende crème aan te brengen?

Lees meer

Orly : de eerste semi-permanente LED gelnagellak!

In exlusiviteit bij di !

Het revolutionaire Orly Smart Gel systeem garandeert een perfecte manicure gedurende 2 weken zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Deze semi-permanente nagellak biedt 12 funky kleuren die supersnel uitharden onder een LED of UV lamp!

Lees meer