faîtes-vous plaisir

Favorieten

Waar Physicians Formula te vinden?

Pink Ribbon

Di vecht mee tegen borstkanker 

Vanaf midden november verkoopt di Pink Ribbon-kerstballen. De opbrengst wordt gebruikt voor de preventie- en mobilisatieplannen van volgend jaar. Die spitsen zich toe op hoe de werkomgeving van de patiëntes omgaat met de ziekte. Als voorbereiding op de campagne organiseert Pink Ribbon een grote enquête.  We nodigen iedereen die in contact kwam met borstkanker uit om deel te nemen aan de enquête via de volgende link: http://www.pinkribbonboezemvriendinnen.be

Lees meer

L'Oréal Color Riche

L'Oréal Paris creëerde een collectie matte lipsticks op maat, bezield door onze muzen, zodat elke vrouw een teint heeft die perfect bij haar past.

Waag je aan het ultravrouwelijke en uiterst verfijnde Rouge Mat , op maat van elke vrouw.

Een lipstick op maat die zich aan elke vrouw aanpast en haar sublimeert, in een matte formule die de volle kleurintensiteit van elke teint naar boven haalt.

Lees meer

The Balm : een glamoureus retroprogramma

the balm

 

Vintage, waanzinnige namen, heerlijke sixties inspiratie, een sterke maar romantische vormgeving ... Maak kennis met The Balm. Een naam die goed op weg is een vaste waarde te worden in de make-upwereld!

Lees meer

De Happy Light serumbasissen van Bourjois

Omdat een mooie huid een voorwaarde is voor een stralende teint pakt Bourjois nu uit met de serumbasis Happy Light, een teintbasis van de nieuwe generatie in 2 versies, om te beantwoorden aan de specifieke behoeften van elk huidtype.

Lees meer

100% plezier

We kenden Les Petits Plaisirs al, met zijn geuren en originele creaties die lichaam en geest zo goed doen.

Lees meer

Hoe breng je valse wimpers van Katy Perry aan

Het wondermiddeltje dat rimpels en littekens vervaagt

Herstelt je huid grondig …

Lees meer

Ben jij … Huiverende gel of eerder omarmende crème?

In 1 collectie, 2 texturen en 10 geurreizen vindt Roger & Gallet het doucheritueel opnieuw uit en transformeert hij een noodzaak tot een moment om naar uit te kijken.

 

Zijn belofte?

Dit vaak routineuze moment verheffen om alle zintuigen op scherp te stellen. Van elke minuut van dit ritueel een moment van puur genot maken, een moment dat verkwikt, stimuleert, bedwelmt, herbront of ontspant. Maar ook een andere manier van parfumeren voorstellen, delicaat, met je favoriete Eau Fraîche Parfumée!

Lees meer

Nouv’eau Cologne, met respect voor traditie naar een nieuw avontuur!

Wie kent de traditionele eau de cologne 4711 (zeg 47-11) niet? Hoe kan het ook anders? Het succes van dit parfum is al 200 jaar ongeëvenaard. De flacon is gewoon op ieders netvlies gebrand!

2013 markeert het begin van een nieuw avontuur. Een nieuwe creatie van 4711, Nouv’eau Cologne, vertegenwoordigt de nieuwste generatie van het huis.

 

Lees meer