faîtes-vous plaisir

Gezichtsbehandelingen

Diadermine Lift+ Direct Effect Anti-Age capsules

 

Een onmiddellijke anti-age boost voor een frisse uitstraling

Lees meer

Tip – Hoe verzorg je je huid?

Tip 1 – Hoe verzorg je je huid?
Je gezicht heeft het hard te verduren, verzorg het dus met goede producten!
Laurence van Di in Beauraing, Rochefort en Dinant geeft ons enkele tips.

Lees meer

Met Meaningful Beauty zullen rimpels op hun tellen moeten passen!

Dit anti-verouderingsprogramma werd ontwikkeld om de huid te helpen zichzelf te stimuleren en zichtbare ouderdomstekenen te verminderen. Meaningful Beauty coördineert zo 5 acties: het reinigt, beschermt, herstelt, revitaliseert en zuivert de huid!

 

Lees meer

Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging

Actieve regeneratie voor de rijpere huid

Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging bevat biologische granaatappelpitolie en granaatappelsap, rijk aan vitaminen, polyfenolen en essentiële vetzuren. Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging stimuleert de celvernieuwing, verstevigt de huid, verzacht rimpels en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Deze werking is uitgebreid getest én bewezen door een onafhankelijk instituut.  

 

Lees meer

Verkwikkende lotion? Micellair water? Wat moet je nu kiezen?

Gels, verzorgend of bronwater, lotions, schuim, … Het is niet altijd gemakkelijk om je weg te vinden tussen de vele formules om de huid te reinigen. 
Wij spitsen ons toe op twee populaire producten: micellair water en de verkwikkende lotion.
 

Lees meer

Na 50 jaar, wordt het leven intenser maar de cellulaire activiteit vermindert.

L'Oréal age perfectDaarom heeft L’Oréal Paris een nieuw gamma gecreëerd, Age Perfect Cell Renaissance, verrijkt met het krachtige anti-oxydant NateciumTM  Het gamma bestaat uit 3 verzorgingen: een gold serum, een herstructurerende dagverzorging met SPF 15 en een herstructurerende nachtverzorging.

Lees meer

Aanbrengen en liften in één!

De onmisbare liftingampullen van Coup d’Eclat zorgen voor een onmiddellijk resultaat: in één oogopslag zie je er stralend uit. Je breng de vloeistof meteen op je gezicht aan. Als een echt schoonheidsmasker laat hij in minder dan één minuut elk spoor van vermoeidheid verdwijnen, strijkt hij rimpels glad et tovert hij een doffe en vermoeide teint weg. Resultaat? Een strak gezicht, een gezonde uitstraling, een zijdezachte huid en een goede basis voor je make-up.