faîtes-vous plaisir

Make-up

Tutorial nailart 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin-up of eerder mangaheldin?

Durf jij een verrassende en feestelijke make-up aan, gewoon voor een avondje?
En wat als we, voor een paar uurtjes maar, eens in de huid van iemand anders kropen?
Retrovamp of broos poppetje … Twee stijlen om mee te experimenteren!

 

Lees meer

The Balm : een glamoureus retroprogramma

the balm

 

Vintage, waanzinnige namen, heerlijke sixties inspiratie, een sterke maar romantische vormgeving ... Maak kennis met The Balm. Een naam die goed op weg is een vaste waarde te worden in de make-upwereld!

Lees meer

Stralend tot het ochtendgloren

Aaaah, de eindejaarsfeesten … Onvergetelijke momenten om samen te delen, maar ook om je mooi te maken. We sluiten ons dan urenlang op in de badkamer om ons voor te bereiden, zodat we ons de hele nacht mooi voelen ... en mooi blijven!

Lees meer

Zoom op de CC Cream !

 

Je was al fan van de BB creams? Dan zul je dol zijn op de CC creams! Met hun twee C’s voor ‘Colour Correction’ of ‘Colour Control’ verleggen deze hybride cosmeticaproducten van de jongste generatie nog maar eens de grenzen van de make-upverzorging. Hun belofte: een gecontroleerde teint, stralend en egaal, een verwende opperhuid én bescherming, zonder aan textuur te moeten inboeten, en dat met één gebaar.

Lees meer

De french manucure met Orly

Mascaras - ieder borsteltje zijn effect!

Een mooi gebaar

Mascara breng je aan van de wortel naar de punt van de wimpers, met een kleine zigzagbeweging, om ze aan weerszijden perfect te omhullen.

Lees meer

Smoky eyes achter glas

Hou je make-up goed in het oog als je een bril draagt!

 

Lees meer

Mijn lippenstift blijft niet zitten

 

Ben je het ook zo beu dat je lippenstift niet lang standhoudt? Max Factor bedacht met Lipfinity Lip Tint een gloednieuwe manier om je lippen te kleuren. De lippenstift kreeg de vorm van een vederlichte viltstift en heeft een welgevormde punt die zowel vorm als kleur geeft.

Lees meer

Indringend of fonkelend, je blik is betoverend!

Om je de hele nacht lang oogverblindend te laten schitteren, zitten er glinsters en geïriseerd poeder in onze beautyproducten verscholen. En dat komt goed uit, zelfs vóór middernacht, is alles toegelaten! 

Lees meer