faîtes-vous plaisir

Trends

Essie Neon Collection 2015

Creëer uw midnight look!

Op zoek naar een nieuwe look? Wees geïnspireerd door de nacht! Gewaagd, verfijnd, of zacht glanzend… Voor ieder wat wils!

Lees meer

Ontdek de collectie Verborgen schatten 2013 van essie

essie logo


Te veel is te veel? Onmogelijk! Geef je over aan de verlokking van de nieuwe Verborgen schatten, voor een unieke, fatale look. Zes verbluffende tinten geven een heel nieuwe betekenis aan het begrip kleur. Revolutionaire formules maken laagjes en getextureerde effecten mogelijk. Zo belichamen ze de glamour en kracht van fonkelende juwelen en verleidelijke jurken met pailletten en kant.

 

Lees meer

10 beautytrends om te volgen … en 3 om te vergeten!

Make-up 

 

1. De lentekleur bij uitstek? Smaragdgroen natuurlijk! 

Pantone had het al aangekondigd: smaragdgroen wordt dé kleur van 2013.

Dit brutale groen sloop in onze make-up, schittert op de nagels – een grote vernieuwing – en tooit de ogen met zijn edele schitteringen. Een tip van de make-up artists? Gebruik bij een iets te radicale oogschaduw een streepje eyeliner om de pupillen te verlichten en de blik te structureren.  

 

Lees meer

UNE, Fraaie wintertinten

Deze winter trotseren we de koude met een mooie oogopslag en een glimlach! Met haar intuïtieve en delicaat glanzende collectie ‘Eclats de Lumière’ legt UNE een fluweelzachte glans over onze lippen! Om te rillen van plezier!

Lees meer

De Ombre lip, de beautytrend die veel over de lippen zal gaan!

De beautygoeroes gingen allemaal door de knieën! Na ombre hair veroveren de kleurschakeringen ook de lippen in 2013.

 

Lees meer

Kies voor de Aristoclash look van Borjois en ga supertrendy door de winter van 2013

De ster van deze 'neo-aristo'-trend is de grijze oogschaduw met paarse weerschijn, die aan je blik een mysterieuze maar ook sensueel kantje zal geven. Accentueer hem eventueel met wat huidglans in de boog van je ooghoeken.

 

Je nagels zijn helemaal in harmonie met je ogen dankzij deze twee violettinten die contrasteren met het glanzende effect over de lengte en het matte aspect van de top coat So Matt aan de uiteinden ...

 

 

Lees meer

Bourjois verheft je lippen tot de absolute top van de mode met de 'ROUGE EDITION' rode lippen.

logo borjoisSchitterende kleuren in 18 tinten
Een smeltende textuur, gebruiksklaar
Gladde en gehydrateerde lippen

Lees meer

Essie bestsellers

Dit zijn de 7 meest gewilde Essie kleuren tijdens koude dagen. Warme en diepe tinten die een sprankeltje kleur toevoegen aan uw winterse garderobe. Van suikerzoet roze tot oceaanblauw, van roze in zijn donkerste vorm tot het lichtste mauve, iedereen zal zijn favoriete kleur zeker in terugvinden.

Lees meer

Nail art bij je thuis!

Sinds nagellak het onmisbare accessoire van elke outfit is, variëren we zoals we dat doen met handtassen en schoenen. Onze begerige nagels tooien zich nu ook met echte kunstwerkjes waar vroeger enkel 

nagelspecialisten zich aan waagden.

 

Lees meer