faîtes-vous plaisir

Oh, wat nieuws

Weleda - Evening Primrose

NIEUW: Evening Primrose Gezichts- en Lichaamsverzorging Verstevigt de rijpe huid 

Naarmate we ouder worden, verandert onze huid. En dus ook haar behoeften. Zo heeft de huid van een vijftiger een andere verzorging nodig dan die van een veertiger. Speciaal voor de rijpe huid lanceert Weleda de Evening Primrose-serie: verstevigende gezichts- en lichaamsverzorging op basis van bio teunisbloemolie. 

 

Lees meer

Garnier Miracle Sleeping Cream

Een revolutionnaire nachtverzorging met 7 actieve bestanddeelen die alle tekenen van vermoeidheid vervaagt in één nacht:

• Vanaf de 1e ochtend, een egale en stralende huid

• Nacht na nacht, minder rimpels en een frisse teint

 

Cellublue

Masseren met de CelluBlue reproduceert de ‘palpatie’-rolbeweging. Deze beweging stimuleert de lipolyse die het vet van de vetcellen verwijdert door de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel te activeren en optimaliseren.
Combineer de Cellublue met een gezonde voeding en een beetje lichaamsbeweging voor een nog beter resultaat!

Lees meer

Kerstcollectie 2014 Tsarina

Derma

VOOR DE GEVOELIGE EN ALLERGISCHE HUID 

Derma Eco Woman: voor alle vrouwen die weigeren om een compromis te maken tussen schoonheid, verzorging en gezondheid van de huid en bescherming van het milieu

 

In tegenstelling tot de klassieke huidverzorgingsproducten, voedt en reinigt het gamma van Derma Eco Woman jouw huid zonder gebruik te maken van parfum, parabenen of kleurstoffen.

Dit nieuwe gamma is zo natuurlijk dat alle producten gecertificeerd werden als allergievriendelijk en ecologisch.

Lees meer

Real Techniques

Word zelf expert

MET ONZE HIGHTECH PENSELEN + ONLINE DEMONSTRATIES

 

De basis

 

Lees meer

PUMA présente : ‘Time To Play’

PUMA introduceert: ‘Time To Play’. Twee verkwikkende nieuwe geuren voor hem en haar die een heerlijk verfrissend gevoel geven.

 

Lees meer

KAty Perry Revolution

“Op een bepaalde manier is het dragen van een parfum alsof je een onzichtbaar luxueus harnas aantrekt. Ik wil dat Royal Revolution vrouwen inspireert om hun eigen regels te bepalen en zich te laten doordringen van het idee dat schoonheid en zelfvertrouwen hun geheime wapen kan worden.”
- Katy Perry

 

Lees meer

GINGEMBRE ROUGE EN UITERAARD, ZANZIBAR!

Met gesloten ogen, ziet men, raakt men eerst de kleuren aan die door de zon worden verpletterd, de ultramarijne blauwe hemel, het rood laterietpoeder langs de paden, de zee. Dan zijn er de kruidige, lome, mysterieuze geuren en begrijpt men dat het echte gevoel van dit land dat tegelijkertijd aan de uiterste grenzen, aan de grondslag en aan het kruispunt van de continenten ligt, enkel kan worden vertaald met een parfum.

 

Lees meer

Parfums MEXX Energizing

MEXX is een elegant & modern merk met een eenvoudige & frisse urbanstijl.

 

De nieuwe, frisse geuren van MEXX Energizing, die VOL POSITIEVE energie zitten, zijn ontworpen voor optimistische mensen die genieten van wat de dag hun brengt. De geuren staan voor de energiekick die je ’s ochtends nodig hebt om de dag op een vrolijke, optimistische en energieke manier te beginnen.

Lees meer