faîtes-vous plaisir

Oh, wat nieuws

PUMA présente : ‘Time To Play’

PUMA introduceert: ‘Time To Play’. Twee verkwikkende nieuwe geuren voor hem en haar die een heerlijk verfrissend gevoel geven.

 

Lees meer

KAty Perry Revolution

“Op een bepaalde manier is het dragen van een parfum alsof je een onzichtbaar luxueus harnas aantrekt. Ik wil dat Royal Revolution vrouwen inspireert om hun eigen regels te bepalen en zich te laten doordringen van het idee dat schoonheid en zelfvertrouwen hun geheime wapen kan worden.”
- Katy Perry

 

Lees meer

GINGEMBRE ROUGE EN UITERAARD, ZANZIBAR!

Met gesloten ogen, ziet men, raakt men eerst de kleuren aan die door de zon worden verpletterd, de ultramarijne blauwe hemel, het rood laterietpoeder langs de paden, de zee.

Lees meer

Parfums MEXX Energizing

MEXX is een elegant & modern merk met een eenvoudige & frisse urbanstijl.

 

De nieuwe, frisse geuren van MEXX Energizing, die VOL POSITIEVE energie zitten, zijn ontworpen voor optimistische mensen die genieten van wat de dag hun brengt. De geuren staan voor de energiekick die je ’s ochtends nodig hebt om de dag op een vrolijke, optimistische en energieke manier te beginnen.

Lees meer

Rouge by UNE: chic en elegant

 

Er zijn de fascinerende lippenstiften van diva's, de schitterende lippenstiften van sterren en de opzienbarende lippenstiften
van pin-ups.

 

En dan heb je nog ROUGE by UNE, de eerste lippenstift die naturel stijlvol maakt!

Lees meer

Het beste van onze machtige natuur!

Amerikaanse sterren zoals Tyra Banks en Carmen Electra zweren bij shampoos van Organix. Kies de juiste variant om jouw haar in topconditie te houden!

 

Lees meer

Sun Pass: DE EXTREME ZON-EXPERT

Met Sunpass Outdoor Expert, actief van het leven genieten… en zonder zorgen bruin worden!


Skiën, surfen, zwemmen, parapenten, trekking, golfen, bergbeklimmen, zeilen of fietsen... Sporten in extreme situaties of in een meer dagelijkse setting, het maakt niet uit, met Sunpass Outdoor Expert is de huid altijd optimaal beschermd.

Lees meer

Smile Makers

Schoonheid begint met een glimlach!

Mooi zijn, dat is je kleden en maquilleren volgens je humeur … maar ook jezelf in de watten leggen, je geest vrijmaken en je goed in je vel voelen

 

Bij Di hebben we dat helemaal begrepen en bieden we vanaf nu vibrators aan. Maar niet eender welke vibrator ...

Lees meer

The Balm : een glamoureus retroprogramma

the balm

 

Vintage, waanzinnige namen, heerlijke sixties inspiratie, een sterke maar romantische vormgeving ... Maak kennis met The Balm. Een naam die goed op weg is een vaste waarde te worden in de make-upwereld!

Lees meer

My Little Boutique

My Little Boutique: verwondering verzekerd! 

Er is bij di een kleine revolutie aan de gang, met de intrede van My Little Boutique …


Het concept? Een beautybalie met exclusieve artikelen die voortdurend worden vernieuwd en alle cosmeticawensen inlossen.

Lees meer