Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SECRETS DE LOLY
Reviews

Cream Conditioner

Conditioner
  • 2+1
Merk
SECRETS DE LOLY
Reviews

Cream Conditioner

Conditioner
  • € 20,00
2+1
Haarverzorging en haarkleuring

Levering

  • € 20,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Onze CC CREAM is een conditioner voor krullen, verrijkt met oligopeptiden uit zoete amandelproteïne. Oligopeptiden zorgen voor volume, bescherming en lichtheid. Ons verzachtende ingrediënt uit olijven vergemakkelijkt het ontwarren en bevordert de soepelheid. Onze Ecocert Greenlife gecertificeerde conditioner zorgt voor zachtheid en verbetert de krulvorming zonder te verzwaren. De "Weightless" extra: Betaine bevat een natuurlijk aminozuurderivaat dat de waterretentiecapaciteit van de haarvezel verhoogt, wat resulteert in soepele en volumineuze krullen!
Gebruiksadvies
Na het wassen aanbrengen en inmasseren in het haar van de wortels tot de punten. Maximaal 3 minuten laten inwerken alvorens uit te spoelen, 1,5 minuut voor fijn haar. Combineer dit product met de Perfect Match superfruit shampoo voor het beste resultaat.
Kenmerken
• Oligopeptiden, afkomstig van zoete amandelproteïne, zorgen voor volume, lichtheid en bescherming van het haar. • Amandelproteïne omhult op natuurlijke wijze de haarvezel. • Olijf maakt zacht en zorgt voor glans. • Betaïne verhoogt de waterretentiecapaciteit van de haarvezel.
Ingrediënten
Aqua, Pca Glyceryl Oleate, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil***, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycerin, Betaine, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Hydrolyzed Sweet Almond Seedcake***, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide*, Limonene**. * Ph-Regelaar ** Aanwezig In Het Parfum *** Ingrediënten Uit De Biologische Landbouw
Inhoud
250 ml
Fruitig
Geur
Mango-passie
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?