Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
PERRON RIGOT
Reviews
5 op 5

Happy Waxing At home waxing kit - 6 stuks

Ontharingskit
Merk
PERRON RIGOT
Reviews
5 op 5

Happy Waxing At home waxing kit - 6 stuks

Ontharingskit
  • € 59,99

Levering

  • € 59,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Ontharen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Bij Perron Rigot, rotzooien we niet met haar! Als experts in professionele ontharing, is het ons doel om je leven gemakkelijker te maken. Daarom hebben we de Happy Waxing® Complete Kit ontwikkeld, zodat je vanuit huis kunt waxen met professionele apparatuur. De Douceur-wax, die in Frankrijk wordt gemaakt en precies zo is ontworpen en samengesteld als een professionele wax, is uiterst doeltreffend.

Het resultaat? Een schone huid en een zijdezachte aanraking voor een lange tijd. In de Happy Waxing® Complete Hair Removal Kit vindt je het gelijkwaardige materiaal van een professionele kit. En meer precies :

  • Een autonoom elektrisch verwarmingselement om de was te smelten en op een perfecte temperatuur te houden.
  • Een afneembaar reservoir waarin je de was kunt gieten (inhoud 400 g).
  • 2 zakken van 200g zachte wasparels. Een zeer zachte was, zonder colofonium, geschikt voor het gezicht en het lichaam.
  • 2 maatlepels om de juiste hoeveelheid was te smelten.
  • 5 spatels voor het lichaam en 5 andere spatels voor het gezicht.
  • 1 Pre & post waxing lotion voor de gevoelige huid, 30ml. Voor een perfect gereinigde en gekalmeerde huid.
  • Regrowth Slowing Serum, 30ml.
Gebruiksadvies

1/ Bereid uw wax voor

Dankzij de maattabel voor wax-tabletten ziet u in één oogopslag hoeveel wax u nodig hebt, afhankelijk van het gebied dat u wilt waxen.

Plaats het deksel op de kuip en plaats deze in de Happy Waxing® waxverwarmer. Zet de verwarming aan en laat het zachtjes smelten gedurende ongeveer 20-30 minuten.

Vergeet niet voor het aanbrengen en om er zeker van te zijn dat de temperatuur perfect is, een klein stukje op uw pols te testen!


2/ Ga verder met het waxen

Om de wax goed te laten hechten, moet de te waxen plek perfect schoon zijn. Breng hiervoor Happy Waxing® Pre & Post Waxing Lotion voor de gevoelige huid aan met een wattenschijfje. Verwijder met een spatel een kleine hoeveelheid was (meer of minder, afhankelijk van het te waxen gebied) en leg dit op het gebied. Met de scherpe kant van de spatel de wax in de richting van de haargroei uitrekken, zodat een zeer dunne, gladde en ononderbroken strook ontstaat. Laat een dikkere rand over aan het einde van de strook om hem gemakkelijker te kunnen verwijderen.

Het enige wat je nu nog moet doen is de wasstrip verwijderen! Til de dikkere rand op en verwijder de wax in korte stoten in de tegenovergestelde richting van de haargroei, waarbij u de wax parallel aan de huid houdt. Voor effectief en pijnloos waxen, houdt u de huid strak met één hand. Herhaal dit gebaar tot het gebied volledig gewaxt is.


3/ Laat je huid er beter uitzien

Als er wasresten achterblijven, breng dan een druppel plantaardige olie op de huid aan en masseer zachtjes. Verfris uw huid daarna met de Pre & Post Hair Removal Lotion en breng het Regrowth Slowing Serum aan. Zijn kleine geheim? Het kalmeert niet alleen de huid, maar vertraagt ook de haargroei, waardoor deze fijner en minder dicht wordt en dus minder zichtbaar. Een must have.

Kenmerken
Ingrediënten

Cire: Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Ethylene/Octene Copolymer, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, Parfum (Fragrance), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77861 (Tin Oxide), Ci 77019 (Mica), Ci 61565 (D&C Green 6), Ci 47000 (D&C Yellow 11) Ci 77861 (Tin Oxide), Ci 77019 (Mica), Ci 61565 (D&C Green 6), Ci 47000 (D&C Yellow 11). Lotion: Aqua (Water), Propanediol, Hexylene Glycol, Capryloyl Glycine, Xylitylglucoside, Ppg-26-Buteth-26, Phenoxyethanol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Allantoin, Cephalins, Buteth-3, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Citric Acid, Alcohol, Caprylyl Glycol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tributyl Citrate, Pvp, Ci 17200 (Red 33). Serum Ralentisseur De Repousse: Aqua. , Ethylhexyl Stearate , Glycerin , Cetearyl Isononanoate , Propylene Glycol, Hydrolyzed Soy Protein, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil , Phenoxyethanol, Mel Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hypericum Perforatum Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Arnica Montana Extract, Urea ,Xanthan Gum, Salix Alba Extract, Sodium Pca, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Menthol, Parfum, Salicylic Acid, Glycogen, Serine, Chlorphenesin, Linalool

Inhoud
0
Klantereview

Indeling

Gemiddelde : 5
5 op 5 1 review - 100%
100%
4 op 5 0 review - 0%
0%
3 op 5 0 review - 0%
0%
2 op 5 0 review - 0%
0%
1 op 5 0 review - 0%
0%
0 op 5 0 review - 0%
0%

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Alle reviews (1)

  • 1. - Op
    5 op 5
    Over Happy Waxing At home waxing kit - 6 stuks
    Top ! La cire est à la bonne température et elle est de très bonne qualité !
    Franchement je ne regrette pas mon achat :)
    Wees de eerste om deze commentaar te evalueren.
    Vind u deze mening nuttig?

Nog iets vergeten ?