Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Bio
Merk
BLEU BLANC MOUSSE

Houtskool Zeep

Zeep
  • € 8,50
Een biologische zeep gemaakt van geitenmelk en houtskoolpoeder en hier is een zeep die je zal bevallen!

Levering

  • € 8,50
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Hoe ga je van het gezicht van Bert (het vriendje van Mary Poppins) naar een babyhuidje?
Allereerst hebben we iets nodig om te verbranden! Plantaardige houtskool kan van verschillende soorten komen: bamboe, as, populier maar ook kokosbast, enz... Bamboe is ecologisch zeer interessant omdat het een echt resistente plant is, die zeer snel groeit en zichzelf vernieuwt zonder de hulp van iemand. Dan is het noodzakelijk om deze kool "geactiveerd" te maken, dat wil zeggen om het poreuzer en dus nog meer absorberend te maken. Hiervoor wordt de houtskool op lage temperatuur gekookt met waterdamp. Zoals we al zeiden, heeft steenkool een sterk absorberend vermogen. Als een spons absorbeert het overtollig talg op de huid, maar ook vervuiling, stof, dode cellen, gifstoffen... Hoe verklaren we dit fenomeen? Het oppervlak is extreem poreus. Laatste voordeel, houtskool laat geen barbecuegeur achter op je huid! Inderdaad, het goede nieuws is dat het effectief en geurloos is.
Zoals je hebt begrepen, is het geschikt voor mensen onder stress, wonend in de stad of op het platteland, maar ook voor mensen die roken of de neiging hebben om acne te hebben. Kortom, Houtskool Zeep van Bleu Blanc Mousse is min of meer voor iedereen!
Gebruiksadvies
Allereerst, wees gerust, onze biologische houtskoolzeep wrijft niet af! Je komt niet helemaal bevlekt uit je douche. Het wordt dagelijks gebruikt en is geschikt voor alle huiden. Voor optimaal gebruik is het voldoende om het te bevochtigen en ook het deel van het lichaam nat te maken dat u wilt wassen. Inzepen en afspoelen met schoon water! Voor een betere conservering adviseren wij u om het in een kleine droge doos te bewaren.
Kenmerken
Ingrediënten
Sodium olivate, sodium cocoate, Aqua, Coco nucifera, Charcoal powder, Glycerin, Sodium Choride, Limonene, Coumarin, Citronelool, Geraniol, Linalool.
Inhoud
100 GR
Geur
Hootskool
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?