15 tips hoe je meer kleur kan dragen deze zomer!

3 x kleur op je ogen

- Trendy: draag één monokleur over je hele ooglid die matcht met je outfit.
- Intense kleuren – tot fluo toe! – draag je subtiel met een lijntje gekleurde eyeliner.
- Een klassieke smoky eyes is in wit-, grijs- en zwarttinten, maar wat houdt je tegen om deze zomer te gaan voor een versie in kleur? Werken in degradé-tinten van één kleur is een optie, maar echte durvers mixen en matchen zelf hun favoriete kleuren. Zolang je de kleuren maar mooi in elkaar kan laten overlopen door te blenden, zit je goed.

3 x kleur op je lippen

- Deze zomer kan alles: mat of glossy? Met of zonder glansdeeltjes? Lipstain of intens gepigmenteerd? Alles is mogelijk!
- De ombré-trend  - met kleuren die gradueel in elkaar overlopen – kan nu ook voor je lippen.
- Mix en match naar hartelust: je bovenlip en je onderlip stiften in twee verschillende tinten was een hit op de catwalk, net als spelen met het contrast tussen mat en glans in één look.   

3 x kleur op je nagels

- Knalkleurtjes als oranje en fuchsia op je nagels  laten je handen en voeten nog bruiner lijken.
- Het is even durven, maar: neon staat opvallend classy op je nagels deze zomer.
- Hou je van pastels? Kies in de zomer niet voor de fletsere tinten, maar voor heldere pastels in Californian style, helemaal Miami Beach.  Denk aan feller pistachegroen, hemelsblauw en net iets pittiger pink!  

3 x kleur op je wangen

- Een peachy blush accentueert je sunkissed look.
- Roze op de appeltjes van je wangen maakt je look fris en jong.
- Met een bronzer als blush net onder je jukbeenderen geef je jezelf een hippe eightiesvibe. Dat effect kan je nog versterken door je bronzer ook uit te werken van je ogen naar je slapen toe. 

3 x kleur in je haar

- De zon maakt je haar van nature lichter. Dat effect kan je nog versterken door een paar lokken te bewerken met een oplichtende spray of crème, voor een DIY coupe soleil.
- One day sprays die je je gewoon kan uitwassen zijn ideaal om te experimenteren met trendy pastelkleurtjes in je haar!
-  Als zo’n pastelkleur iets langer in je haar mag blijven van jou, dan kies je voor een wash-out, die bij elke wasbeurt een beetje vervaagt en na een week verdwenen is.