Behandelingen uit Siberië!

Sneeuw Cladonia voor de rijpere huid

Sneeuw Cladonia, dankt zijn ongelooflijke effect op de huid door het hoge gehalte aan usninezuur, helpt om de huid te verjongen en glad te maken en de vorming van rimpels te voorkomen.
Dankzij deze complete routine wordt uw huid elastisch en straalt het weer terug!

Rhodiola Rosea om de gevoelige huid te kalmeren

Rhodiola Rosea is rijk aan mangaan, koper, zink, etherische oliën en flavonoïden, die de beschermende functies van de huid verbeteren. Het heeft een kalmerende werking en beschermt tegen omgevingsinvloeden.
Dankzij deze lijn bescherm je je huid dagelijks en geef je haar de hele dag een comfortabel gevoel.

Sophora uit Khakassiïa om de gecombineerde huid in balans te brengen

Sophora uit Khakassiïa bevat alkaloïden en flavonoïden, evenals een hoge concentratie vitamine P, die helpen om de lipidenbalans van de huid te reguleren en de poriën te verkleinen.
Deze behandelingen worden dagelijks gebruikt en helpen uw huid haar natuurlijke balans terug te krijgen, terwijl ze wordt gehydrateerd.

Aralia Mandshurica om de droge huid te voeden

Aralia Mandshurica , een uniek adaptogeen kruid, bevat een mix van vitamine B en C en flavonoïden. Flavonoïden beschermen de huid tegen externe agressies, voeden de droge huid en verbeteren de uitstraling van de teint.
Deze crème hydrateert de huid diep, waardoor deze zacht en fluweelzacht aanvoelt.

Kuril-thee om de huid een stralende teint te geven

Kuril-thee is sterk geconcentreerd in vitamine C, wat de natuurlijke uitstraling van de huid doet ontwaken.
Naast een glans aan de huid, verfrist en verzacht het serum de huid perfect, terwijl het masker zichtbare tekenen van vermoeidheid elimineert, waardoor je een stralende teint krijgt.

Kies je hashtag

#Natura Siberica