Beology by Schwarzkopf

Repairing – intens herstel van beschadigd haar

Dit gamma vult het haar aan met kostbare proteïne, bouwt de structuur van beschadigd haar opnieuw op en versterkt de haarvezels. Ideaal voor beschadigd haar.

- Pre-shampoo: de zelfschuimende formule reinigt de hoofdhuid en het haar diepgaand en verwijdert styling- en andere restjes. Het vormt de perfecte basis voor de aanvullende multi-step beauty routine.
Herstellende sulfaatvrije shampoo: om het haar te zuiveren zonder de herstellende ingrediënten te verwijderen. Ontworpen voor dagelijks gebruik.
Conditioner: om het haar te verzachten en de herstellende ingrediënten vast te houden.  Ontworpen voor regelmatig gebruik.
Intens herstellend masker: om bestaande schade in de diepte te herstellen en het haar te beschermen tegen toekomstige schade. Ontworpen voor wekelijks gebruik.
- Hair booster solution: herstelt haarschade gericht. Ideaal voor de verzorging van gespleten haarpunten: vermindert de gespleten punten tot 95%.  Ontworpen voor regelmatig gebruik.

Moisturizing - Intense hydratatie van droog haar

Het moisturizing gamma hydrateert het haar intens, maakt het haaroppervlak glad en maakt het haar luchtig fris. Ideaal voor droog haar.

- Hydraterende sulfaatvrije shampoo: om het haar te zuiveren zonder de hydraterende elementen te verwijderen. Ontworpen voor dagelijks gebruik.
Conditioner: om het haar te verzachten en de hydraterende ingrediënten te vestigen. Ontworpen voor regelmatig gebruik.
Intens hydraterend masker: om in de diepte te werken en uitdroging te voorkomen. Ontworpen voor wekelijks gebruik.
Hydraterende Essence Mist: verzorgt en hydrateert, en bereidt het haar voor op het stylen met een aangenaam licht parfum.

Smoothing - Anti-frizz en gladmakende verzorging

Het anti-frizz gamma verzegelt het haaroppervlak en maakt zo de haarstructuur glad. Pluis is langdurig getemd – zelfs bij vochtig weer. Ideaal voor pluizig haar.

- Gladmakende sulfaatvrije shampoo: bestrijdt vochtigheid, pluis en statische lading. Ontworpen voor dagelijks gebruik.
Deze reinigende sulfaatvrije conditioner: reinigt en verbetert de doorkambaarheid. De weinig schuimende formule is ontworpen om om de twee weken te gebruiken ter vervanging van een shampoo.
- Conditioner: het haaroppvervlak glad en zijdezacht en bestrijdt pluis. Ontworpen voor regelmatig gebruik.
- Gladmakend crème masker: smelt in het haar om het pluisvrij en glad te maken en verzorgt het haar in de diepte. Ontworpen voor wekelijks gebruik.
- Gladmakende spray: beschermt de haarvezels met een hittebeschermende technologie, en versterkt het haar in de diepte. Het haar is beschermd tegen de stylinghitte en heeft een gladde finish. Ontworpen voor dagelijks gebruik.

Kies je hashtag

#Schwarzkopf #Haircare