Tips & Tricks

170 artikels

Bekroonde verzorgingsproducten voor haar met textuur

Cantu geeft textuur aan krullend, kroezend en golvend haar. Al onze producten bevatten pure sheabutter voor maximale hydratatie.

Gun jezelf fantastisch haar met je eigen verzorgingsroutine. Was en condition je haar wekelijks en gebruik daarnaast de stylingproducten om elke dag weer je gewenste stijl te creëren.
Meer info

Get Your Look met BaByliss

Blijft u in uw kot voor de goede zaak? En wat als we ons opmaken voor onze volgende e-apero met BaByliss?
Tegenwoordig is het kapsel geen secundair detail meer, maar het bepaalt de look! Daarom biedt BaByliss professionele kwaliteitsproducten voor trendy kapsels zonder zelfs uw woning te moeten verlaten!
Meer info

HIGH GLASS

Ontdek de nieuwe HIGH GLASS collectie van NYX Professional Makeup: een PRO routine in slechts 3 stappen geïnspireerd op de nieuwste K-beauty trends voor een gezonde, gehydrateerde en heldere huid! Alles wat je nodig hebt voor een stralende huid als de zon terugkomt ✨
Meer info

Welk kapsel past bij jou?

De schaar erin of laten groeien? Glad haar of golvende lokken? Een leuke pony? Met de handen in het haar over jouw kapsel? De juiste snit vinden is dan ook geen lachertje. Di heeft een aantal haartips voor jou verzameld. Hair we come!

Ga voor een kapsel dat bij jouw gezichtsvorm past
Als eerste stap moet je de vorm van jouw gezicht bepalen. Kam je haar weg van je gezicht en ga voor de spiegel staan. Neem een lippenstift en teken je contouren af op de spiegel. In het spiegelbeeld zie je welke gezichtsvorm je hebt.
Meer info

DIY: Desinfecterende handgel zonder alcohol

Je zal vast wel hebben gemerkt dat desinfecterende handgels overal zijn uitverkocht. Niet gevreesd, handgel maak je gemakkelijk zelf – in een handomdraai!
Meer info

JOUW STAR MASCARA

Met zoveel verschillende bestaande mascara's, kan het moeilijk zijn om precies degene te vinden die je het effect geeft dat je zoekt. L'Oréal Paris wil dit gemakkelijker voor je maken. Ontdek welke jouw star mascara is!
Meer info

Jouw resoluties voor het nieuwe jaar!

New year, new you? Akkoord, in de praktijk verandert een nieuw kalenderjaar weinig. Heel weinig. Maar voel jij je net als ons tóch gemotiveerd om enkele veranderingen door te voeren, dan hebben wij alvast 6 goede beauty voornemens voor jou!
Meer info

Look Disco

Wil je de Color Mania trend volgen voor de feestdagen? Ga voor de disco-look met flashy kleuren! Wees niet bang en stap uit je comfortzone. Je motto voor het nieuwe jaar is: dare to be bold!
Meer info

DIY with WAAM

Al duizenden jaren lang halen vrouwen eenvoudige en effectieve recepten uit de natuur die zorgen voor het welzijn van de vrouw en die gebruikt worden voor hun schoonheidsrituelen. Geïnspireerd door deze schoonheidstradities, nodigt WAAM je uit om te genieten van de weldadige actieve ingrediënten van de natuur en haar rijkdom door middel van een gamma aan 100% natuurlijke producten (plantaardige oliën, bloemenwater, basissen, klei, boters, ...).
Meer info

3 recepten voor een cocooning ritueel

Dankzij WAAM kan je producten gevuld met chemicaliën makkelijk achterwegen laten. Zeker als je graag je eigen cosmetica producten maakt met 100% natuurlijke ingrediënten. De volgende 3 recepten zijn makkelijk nabootsbaar én goed voor je lichaam! Je huid zal je dankbaar zijn.
Meer info