Tips & Tricks

186 artikels

5 tips voor een effectieve voorjaarsschoonmaak

Het cruciaal moment van het jaar is aangebroken: de grote voorjaarsschoonmaak! We maken van deze tijd gebruik om het huis te luchten, spulletjes te ordenen, weg te gooien wat we niet meer nodig hebben, het huis overzichtelijk maken, en natuurlijk elke kamer op te ruimen. Dit lijkt misschien een zware taak, maar het is een kans om op de juiste voet te beginnen! Di geeft je alle tips die je nodig hebt voor een effectieve voorjaarsschoonmaak.
Meer info

Onze schoonheidsadviezen

Di komt terug met nieuwe gezichtsverzorgingstips. Er is niets belangrijker dan goed voor jezelf zorgen in deze tijd van het jaar. Alle huidtypes hebben hydratatie en verzorging nodig voor een gladdere, soepelere huid. Ontdek hier onze beste gezichtsproducten en advies over hoe ze te gebruiken voor gegarandeerde resultaten!
Tot binnenkort in de di shop en op di.be!
Meer info

6 tips voor een geslaagde Valentijnsdag met Di !

Bij Di vind je alles voor een geslaagde Valentijnsdag! Ben je alleen of een koppel, 14 februari is de dag om jezelf of elkaar eens goed te verwennen.🛍️
Langs hier 👇
Meer info

Your 2021 beauty resolutions!

Het nieuwe jaar is aangebroken! Onze huid is door de feestdagen en het vriezende winterweer erg uitgedroogd en verzwakt. Het is tijd om te zoeken naar een nieuwe beauty routine met de juiste verzorgingsproducten die de natuurlijke glans van de huid beschermen en om te kiezen voor kwaliteitsvolle make-up producten. Naast je huid is het ook erg belangrijk om goed te zorgen voor je lichaam met etherische olie of kruidenthee. Wij bij Di delen vandaag onze beste tips & tricks om deze koude temperaturen te weerstaan! Lees hier verder
Meer info

6 'FEEL GOOD' tips om je thuis fris en fruitig te blijven voelen!

Nagellak, een haarmaskertje, make-up, voedingssupplementen … Euh, is dat echt nodig als je thuis werkt? Het antwoord is een volmondige JA! Een beautyroutine is in deze periode een must om lichaam en geest in balans te houden. Ze boost de moraal, motiveert enorm en geeft je energie voor de rest van de dag. 's Morgens zachtjes wakker worden, werken in een rustige omgeving … Het zijn kleine dingen die een groot verschil maken voor je welzijn. Hou het werken dus leuk en draag zorg voor jezelf.
Om je daarbij te helpen, deelt Di 6 tips voor een Feel Good routine voor telewerkers die net zo goed is voor je lichaam als voor je geest!
Meer info

Jouw dagelijkse routine bij Di

Na volop te genieten van de zomerzon en nu de winter stilaan nadert, is het essentieel om zorg te dragen voor je lichaam en huid. Met haar doeltreende en aangepaste producten begeleidt Di je in jouw huidverzorgingsroutine door de seizoenen heen. De marktleider op vlak van schoonheidsproducten is verheugd om haar nieuwe, exclusieve en toonaangevende producten van het moment te presenteren.
Meer info

PIMP YOUR HALLOWEEN LOOK WITH DI

Halloween staat binnenkort weer voor de deur! Dé ideale gelegenheid om jezelf te verwennen met de mooiste (creepy) make-up producten. Ben je klaar om te griezelen? Di heeft speciaal voor jou 6 gebruiksvriendelijke producten uitgekozen om je Halloween look in no-time te pimpen! Ontdek snel onze Halloween Specials voor jong en oud!
Grijp je favoriete kwasten, haarlak en haarspelden cause it’s time to get freaky!
Meer info

De ultieme verzorging voor je nagels!

Geef je nagels deze herfst een boost. Net als je eigen weerstand een extraatje kan gebruiken, hebben je nagels ook baat bij een aangepaste verzorgingskuur. Daarom biedt ProNails de passende verzorging voor ieder probleem. Sla je nagels dus niet over in je dagelijkse beauty-routine en geniet van mooie, glanzende en sterke nagels.
Meer info

Ontgift uw huid in 3 stappen

Doe mee met Detox zodat uw huid er weer stralend en gehydrateerd uitziet en ze haar luminositeit terugvindt. We hebben een schoonheidsplan dat u helpt de conditie van uw huid te verbeteren, waarbij alle onzuiverheden en mee-eters worden geëlimineerd. Volg deze routine, ideaal voor de gemengde/vette huid. Ze bestaat uit een reinigingsmasker, neusstrips en het hydraterende tissue-gezichtsmasker.
Meer info

Bereik thuis een Salonlook

Mis je de salon? Eylure heeft de oplossing voor je. Onze grote verzameling kleuren en wimper extenties is precies wat je nodig hebt voor een echte pampersessie. Onze verzameling van gemakkelijk te gebruiken producten halen het beste en mooiste uit je terwijl je gewoon thuis bent.
Meer info