Tips & Tricks

163 artikels

Look Disco

Wil je de Color Mania trend volgen voor de feestdagen? Ga voor de disco-look met flashy kleuren! Wees niet bang en stap uit je comfortzone. Je motto voor het nieuwe jaar is: dare to be bold!
Meer info

DIY with WAAM

Al duizenden jaren lang halen vrouwen eenvoudige en effectieve recepten uit de natuur die zorgen voor het welzijn van de vrouw en die gebruikt worden voor hun schoonheidsrituelen. Geïnspireerd door deze schoonheidstradities, nodigt WAAM je uit om te genieten van de weldadige actieve ingrediënten van de natuur en haar rijkdom door middel van een gamma aan 100% natuurlijke producten (plantaardige oliën, bloemenwater, basissen, klei, boters, ...).
Meer info

3 recepten voor een cocooning ritueel

Dankzij WAAM kan je producten gevuld met chemicaliën makkelijk achterwegen laten. Zeker als je graag je eigen cosmetica producten maakt met 100% natuurlijke ingrediënten. De volgende 3 recepten zijn makkelijk nabootsbaar én goed voor je lichaam! Je huid zal je dankbaar zijn.
Meer info

Zero waste in de badkamer dankzij Di !

De ecologische beautyroutine verovert steeds meer terrein dankzij een duurzamer consumptiegedrag. En dat heeft Di goed begrepen. In de rekken bij Di is dan ook een ruime keuze aan ecologische producten te vinden die
Meer info

Tijd voor Magnetic-ogen!

Eylure verandert het speelveld van wimpers en begint een REVOLUTIE met het PROMAGNETISCHE MAGNETISCH EYELINER & WIMPERSYSTEEM.

Pak je moment in het spotlicht met de gemakkelijkste wimperapplicatie ooit binnen slechts vijf minuten. Deze langdurige veegvaste formule is gemakkelijk om te gebruiken en veilig om elke dag te dragen. Breng gewoon 2-3 lagen aan van de ProMagnetic liner op je wimperlijn en magnetiseer met jouw keuze van 3 verschillende prachtige magnetische wimpers!
Meer info

Reis rond de beautywereld

Veiligheidsgordel vastgeklikt? Ready for take-off! Dit zijn de beste beautyproducten uit alle hoeken van de wereld.
Meer info

Hoe verzorg ik mijn gekleurd haar?

Of je nu enkel wat grijze haartjes hebt verdoezeld of een geheel nieuwe look voor jezelf hebt gecreëerd, zonder de gepaste zorg kan je gekleurde haar al snel dof of zelfs beschadigd geraken. Met deze 6 tips hou je je kleuring zo lang mogelijk intens en je lokken gezond!
Meer info

Help, mijn haarkleuring is mislukt!

Het kan de besten overkomen: hoewel je de instructies tot in de puntjes hebt opgevolgd, is je haarkleuring toch anders dan verwacht uitgepakt. De kleur en gezondheid van je haar, alsook de kleuringen die je voordien gebruikte spelen immers een belangrijke rol in het resultaat. Geen paniek, voor ieder probleem bestaat een snelle oplossing.
Meer info

Uitgelegd: Permanente, semi-permanente en tijdelijke haarverf

Het belangrijkste verschil tussen permanente, semi-permanente en tijdelijke haarverf ligt door hun namen natuurlijk voor de hand. Maar er zijn nog meer redenen om voor de ene of de andere te kiezen dan alleen de duurzaamheid van de kleuring…
Meer info

5 x DIY haarverzorging met WAAM

Met de producten van WAAM kan je alle kanten uit. Aan de hand van deze 5 recepten creëer je zelf je eigen haarverzorging, van low 'poo tot beach wave spray. Natuurlijk, biologisch en 100% clean! Je lokken zullen je dankbaar zijn.
Meer info