Tips & Tricks

182 artikels

6 'FEEL GOOD' tips om je thuis fris en fruitig te blijven voelen!

Nagellak, een haarmaskertje, make-up, voedingssupplementen … Euh, is dat echt nodig als je thuis werkt? Het antwoord is een volmondige JA! Een beautyroutine is in deze periode een must om lichaam en geest in balans te houden. Ze boost de moraal, motiveert enorm en geeft je energie voor de rest van de dag. 's Morgens zachtjes wakker worden, werken in een rustige omgeving … Het zijn kleine dingen die een groot verschil maken voor je welzijn. Hou het werken dus leuk en draag zorg voor jezelf.
Om je daarbij te helpen, deelt Di 6 tips voor een Feel Good routine voor telewerkers die net zo goed is voor je lichaam als voor je geest!
Meer info

Jouw dagelijkse routine bij Di

Na volop te genieten van de zomerzon en nu de winter stilaan nadert, is het essentieel om zorg te dragen voor je lichaam en huid. Met haar doeltreende en aangepaste producten begeleidt Di je in jouw huidverzorgingsroutine door de seizoenen heen. De marktleider op vlak van schoonheidsproducten is verheugd om haar nieuwe, exclusieve en toonaangevende producten van het moment te presenteren.
Meer info

PIMP YOUR HALLOWEEN LOOK WITH DI

Halloween staat binnenkort weer voor de deur! DĂ© ideale gelegenheid om jezelf te verwennen met de mooiste (creepy) make-up producten. Ben je klaar om te griezelen? Di heeft speciaal voor jou 6 gebruiksvriendelijke producten uitgekozen om je Halloween look in no-time te pimpen! Ontdek snel onze Halloween Specials voor jong en oud!
Grijp je favoriete kwasten, haarlak en haarspelden cause it’s time to get freaky!
Meer info

De ultieme verzorging voor je nagels!

Geef je nagels deze herfst een boost. Net als je eigen weerstand een extraatje kan gebruiken, hebben je nagels ook baat bij een aangepaste verzorgingskuur. Daarom biedt ProNails de passende verzorging voor ieder probleem. Sla je nagels dus niet over in je dagelijkse beauty-routine en geniet van mooie, glanzende en sterke nagels.
Meer info

Ontgift uw huid in 3 stappen

Doe mee met Detox zodat uw huid er weer stralend en gehydrateerd uitziet en ze haar luminositeit terugvindt. We hebben een schoonheidsplan dat u helpt de conditie van uw huid te verbeteren, waarbij alle onzuiverheden en mee-eters worden geëlimineerd. Volg deze routine, ideaal voor de gemengde/vette huid. Ze bestaat uit een reinigingsmasker, neusstrips en het hydraterende tissue-gezichtsmasker.
Meer info

Bereik thuis een Salonlook

Mis je de salon? Eylure heeft de oplossing voor je. Onze grote verzameling kleuren en wimper extenties is precies wat je nodig hebt voor een echte pampersessie. Onze verzameling van gemakkelijk te gebruiken producten halen het beste en mooiste uit je terwijl je gewoon thuis bent.
Meer info

Shopping List : Back and safe at school

Binnenkort terug naar school!
En ook dan is het belangrijk dat je je veilig voelt. Daarom selecteerden we een aantal producten die in september zeker niet mogen ontbreken in de tas! Maskers uiteraard, hydroalcoholische gels, shampoos, ... Alles om het nieuwe jaar veilig en gezond in te zetten!
Meer info

Hoe verzorg je je haar in de zomer?

Nu het zomer is, kan je haar wel eens te lijden krijgen onder zon en hitte. In dit artikel geven we een paar tips om je haar gehydrateerd, glanzend, zacht en in topvorm te houden! Neem dus de tijd en geef je haar de verzorging dat het verdient!
Meer info

Onze tips voor make-up met een mondmasker

Of ze nu aanbevolen of verplicht zijn, in stof of in papier, een mondmasker heb je nodig om je te beschermen tegen het coronavirus. Maar dat het de helft van je gezicht bedekt, betekent niet dat je geen make-up kunt gebruiken om je mooi te voelen! Dit vraagt gewoon om enkele kleine aanpassingen!
Meer info

4 Belgische producten die je moet ontdekken bij Di

Belgische producten steunen, is hotter dan hot. Of het nu gaat om cosmetica, schoonmaakproducten of bescherming … Di vertelt je alles over onmisbare, gepassioneerde en vindingrijke merken die ook nog eens dicht bij huis worden gemaakt.
Meer info