Tips & Tricks

221 artikels

6 tips tegen wallen en donkere kringen

Genoeg van de opmerking "je ziet er moe uit"? Met deze tips tegen wallen en donkere kringen zie je er iedere dag fris en fruitig uit.
Meer info

Schoon haar zonder wassen

Een intensieve sportsessie volg je natuurlijk liefst op met een douche. Met deze tips hoef je je haar echter niet te wassen - en hoef je dus ook het sporten niet rond het wassen van je haren te plannen…
Meer info

Skincare in the city

Dat de luchtvervuiling in de stad een slechte invloed heeft op onze gezondheid weten we allemaal wel. Maar wist je dat ook je huid eronder te lijden krijgt?
Meer info

7 beauty tips voor actieve beach babes

Is ook jouw haar na een weekje strandvakantie of watersport een bosje stro? Je wenkbrauwen verdwenen, je huid droog en vet tegelijk? Met deze tips kom je uit vakantie terug zoals een Bond girl het water uitkomt.
Meer info

Dat ruikt naar… Zomer!

Als het weer niet mee zit, moeten we zelf zomer maken! Kies resoluut voor de meest exotische geuren en waan jezelf heel even in tropische oorden... Wie weet helpt de wet van aantrekkingskracht zelfs de wolken te doen verdwijnen ;)
Meer info

Oil control: zou houd je je haar langer fris

De belangrijkste oorzaak van snel vetwordend haar? Het te vaak wassen: zo spoel je namelijk alle noodzakelijke oliën van je hoofdhuid weg, waardoor je talgproductie in actie komt. Met onze tips doorbreek je de vicieuze cirkel en geniet je langer van frisse lokken, ook zonder sloten droogshampoo.
Meer info

Nieuw bij Di in juni

Ook in juni hebben we een hoop nieuwigheden en leuke promoties om te ontdekken bij Di. Uitgelicht: de lancering van het merk Rude Cosmetics!
Meer info

Timotei-Schoonheid zonder meer

Ontdek de eenvoudige, pure formules van de shampoos en conditioners van Timotei: een uitgebreid gamma voor elk haartype waarmee je jezelf en je haar de nodige rust geeft.
Meer info

De 7 hoofd(huid)zonden

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Helaas maken we ons vrijwel allemaal schuldig aan een aantal no-go's. Hoeveel tel jij er?
Meer info

Beauty vitamines: ook voor jou?

Beauty vitamines geven de spreuk "schoonheid komt vanbinnen uit" een hele nieuwe dimensie. Met de juiste voedingsstoffen in je lichaam laat je jouw huid en haren stralen en worden je nagels sterker. Een gericht voedingssupplement geeft je een duwtje in de rug!
Meer info