Tips & Tricks

174 artikels

Onze tips voor make-up met een mondmasker

Of ze nu aanbevolen of verplicht zijn, in stof of in papier, een mondmasker heb je nodig om je te beschermen tegen het coronavirus. Maar dat het de helft van je gezicht bedekt, betekent niet dat je geen make-up kunt gebruiken om je mooi te voelen! Dit vraagt gewoon om enkele kleine aanpassingen!
Meer info

4 Belgische producten die je moet ontdekken bij Di

Belgische producten steunen, is hotter dan hot. Of het nu gaat om cosmetica, schoonmaakproducten of bescherming … Di vertelt je alles over onmisbare, gepassioneerde en vindingrijke merken die ook nog eens dicht bij huis worden gemaakt.
Meer info

Bereid je voeten voor op de zomer!

Ongeveer 60% van ons leven staan we op onze voeten en we lopen het equivalent van 3 keer rond de aarde. Ongelooflijk, niet? Goed zorg dragen voor uw voeten is dan ook geen overbodige luxe! De zomer staat voor de deur, het ideale moment dus om te relaxen en uw voeten eens lekker te verwennen.
Meer info

Tips om je huid voor te bereiden op de zon!

De zomer komt er aan! De zon schijnt en we krijgen zin in een mooie bruine teint. Het is dan wel belangrijk dat je jouw huid goed voor bereid om veilig van de zon te kunnen genieten. Ontdek deze natuurlijke producten die je hele zomer lang zullen helpen om die mooie bruine én stralende teint te behouden.
Meer info

Bekroonde verzorgingsproducten voor haar met textuur

Cantu geeft textuur aan krullend, kroezend en golvend haar. Al onze producten bevatten pure sheabutter voor maximale hydratatie.

Gun jezelf fantastisch haar met je eigen verzorgingsroutine. Was en condition je haar wekelijks en gebruik daarnaast de stylingproducten om elke dag weer je gewenste stijl te creëren.
Meer info

Get Your Look met BaByliss

Blijft u in uw kot voor de goede zaak? En wat als we ons opmaken voor onze volgende e-apero met BaByliss?
Tegenwoordig is het kapsel geen secundair detail meer, maar het bepaalt de look! Daarom biedt BaByliss professionele kwaliteitsproducten voor trendy kapsels zonder zelfs uw woning te moeten verlaten!
Meer info

HIGH GLASS

Ontdek de nieuwe HIGH GLASS collectie van NYX Professional Makeup: een PRO routine in slechts 3 stappen geïnspireerd op de nieuwste K-beauty trends voor een gezonde, gehydrateerde en heldere huid! Alles wat je nodig hebt voor een stralende huid als de zon terugkomt ✨
Meer info

Welk kapsel past bij jou?

De schaar erin of laten groeien? Glad haar of golvende lokken? Een leuke pony? Met de handen in het haar over jouw kapsel? De juiste snit vinden is dan ook geen lachertje. Di heeft een aantal haartips voor jou verzameld. Hair we come!

Ga voor een kapsel dat bij jouw gezichtsvorm past
Als eerste stap moet je de vorm van jouw gezicht bepalen. Kam je haar weg van je gezicht en ga voor de spiegel staan. Neem een lippenstift en teken je contouren af op de spiegel. In het spiegelbeeld zie je welke gezichtsvorm je hebt.
Meer info

DIY: Desinfecterende handgel zonder alcohol

Je zal vast wel hebben gemerkt dat desinfecterende handgels overal zijn uitverkocht. Niet gevreesd, handgel maak je gemakkelijk zelf – in een handomdraai!
Meer info

JOUW STAR MASCARA

Met zoveel verschillende bestaande mascara's, kan het moeilijk zijn om precies degene te vinden die je het effect geeft dat je zoekt. L'Oréal Paris wil dit gemakkelijker voor je maken. Ontdek welke jouw star mascara is!
Meer info