Ontdekken

133 artikels

MIJN PARFUMVERSLAVING

Pas op, je nieuwe parfumverslaving is hier ⭐.
Geef uitdrukking aan je vibe en stijl met Miss Kay – een leuke en kleurrijke collectie van eau de parfum “made in Italy”. Onmogelijk om er één uit te kiezen, maar hé... dat hoeft niet (ga je gang, verzamel ze allemaal, het blijft ons geheim 😉).
Zo betaalbaar en compact dat je élke dag van gedachten, stijl en geur kunt veranderen! Wat is jouw vibe?
Meer info

WAAM

Cosmetics is een transcultureel merk dat zich richt tot alle vrouwen, ongeacht hun roots. In de formules, bezield door beautyrituelen uit de hele wereld, komen de versmelting van culturen en het rijkdom van planten samen.
Meer info

Perfecte huid met APRIL

Ontdek het nieuwe merk voor gezichtsverzorging uit Frankrijk, voor resultaten én plezier. Het merk bestaat uit drie verschillende lijnen: Hydration, Peau Parfaite en Anti-Âge. Naast de Eau Thermale heeft iedere lijn een specifiek én krachtig bestanddeel.
Meer info

Clean Beauty, natuurlijk

Het Franse merk Corine de Farme heeft de uitgesproken missie om met kennis van zaken zowel zachtheid als schoonheid aan alle baby's, moeders en vrouwen te schenken.
Meer info

MULTI-MASKING

Klei zit vol met voordelen voor de huid, deze is van nature rijk aan mineralen en sporenelementen. Combineer de voordelen van Cattier kleimaskers voor een persoonlijke schoonheidsritueel en een stralende huid.
Meer info

Nieuw: Pepe Jeans For Her en For Him

De nieuwe parfums van Pepe Jeans liggen helemaal in lijn met de positive attitude van het merk. De innovatieve flacons, in de vorm van een cocktailglas en -shaker, zijn ware eyecatchers en herinneren je bij ieder gebruik de kleine gelukjes van het leven te vieren.
Meer info

The new face of natural

Voor ons ligt de toekomst van natuurlijke producten in kwaliteit, baanbrekende plantaardige formules — zonder te compromitteren op ingrediënten of gebruikerservaring. We zijn hier om natuurlijke producten leuk, toegankelijk en lonend te maken voor iedereen.
Meer info

Di loves: de shampoo bar

Onze crush of the day: De shampoo bar, een uitstekende manier om je ecologische voetafdruk weer net dat ietsje te verkleinen.
Meer info

Timotei-Schoonheid zonder meer

Ontdek de eenvoudige, pure formules van de shampoos en conditioners van Timotei: een uitgebreid gamma voor elk haartype waarmee je jezelf en je haar de nodige rust geeft.
Meer info

Perfecte smoky eye in 1 seconde

De smoky eye look is een ooglook waar iedereen van houdt. Vaak is het moeilijk om de juiste kleur combinaties bij elkaar te vinden en het aanbrengen ervan kan erg tijdrovend zijn. Goed nieuws, met de NIEUWE 1 Seconde Eyeshadow van Bourjois zijn deze obstakels zo opgelost. Ben jij al overtuigd?
Meer info