Ontdekken

133 artikels

Clean Beauty, natuurlijk

Het Franse merk Corine de Farme heeft de uitgesproken missie om met kennis van zaken zowel zachtheid als schoonheid aan alle baby's, moeders en vrouwen te schenken.
Meer info

MULTI-MASKING

Klei zit vol met voordelen voor de huid, deze is van nature rijk aan mineralen en sporenelementen. Combineer de voordelen van Cattier kleimaskers voor een persoonlijke schoonheidsritueel en een stralende huid.
Meer info

Nieuw: Pepe Jeans For Her en For Him

De nieuwe parfums van Pepe Jeans liggen helemaal in lijn met de positive attitude van het merk. De innovatieve flacons, in de vorm van een cocktailglas en -shaker, zijn ware eyecatchers en herinneren je bij ieder gebruik de kleine gelukjes van het leven te vieren.
Meer info

The new face of natural

Voor ons ligt de toekomst van natuurlijke producten in kwaliteit, baanbrekende plantaardige formules — zonder te compromitteren op ingrediënten of gebruikerservaring. We zijn hier om natuurlijke producten leuk, toegankelijk en lonend te maken voor iedereen.
Meer info

Di loves: de shampoo bar

Onze crush of the day: De shampoo bar, een uitstekende manier om je ecologische voetafdruk weer net dat ietsje te verkleinen.
Meer info

Timotei-Schoonheid zonder meer

Ontdek de eenvoudige, pure formules van de shampoos en conditioners van Timotei: een uitgebreid gamma voor elk haartype waarmee je jezelf en je haar de nodige rust geeft.
Meer info

Perfecte smoky eye in 1 seconde

De smoky eye look is een ooglook waar iedereen van houdt. Vaak is het moeilijk om de juiste kleur combinaties bij elkaar te vinden en het aanbrengen ervan kan erg tijdrovend zijn. Goed nieuws, met de NIEUWE 1 Seconde Eyeshadow van Bourjois zijn deze obstakels zo opgelost. Ben jij al overtuigd?
Meer info

Jullie favoriete artikels van 2018!

Het einde van 2018 is nabij… Het ideale moment om terug te blikken op een geslaagd jaar vol schoonheid! Daarom doken we in onze archieven om jullie meest gelezen artikels van het jaar op te lijsten. Veel (her)leesplezier!
Meer info

Eco, clean, bio of vegan?

De labels omtrent hoe natuurlijk en diervriendelijk een product is vliegen ons de laatste tijd om de oren. Kies je nu best voor clean beauty, eco of bio? Tijd om duidelijkheid te scheppen in een wereld waarin greenwashing, oftewel het "groener" voordoen van een product, bij schering en inslag voorkomt.
Meer info

9 beauty ingrediënten ontcijferd

Probeer het maar eens, de ingrediëntenlijst van je shampoo, lipstick of dagcrème hardop lezen zonder over je woorden te struikelen. Zonder een wetenschappelijke achtergrond is het veelal raden naar het wat, hoe en waarom van deze bestanddelen. Tijd voor een kort overzicht van 9 omstreden ingrediënten!
Meer info