Trends

14 artikels

5 MAKE-UP TRENDS OM ZEKER NIET TE MISSEN

In de toekomst kijken kunnen we bij Di nog niet, maar wat we wel kunnen is urenlang scrollen op Instagram om daar de laatste make-up trends op te pikken. Deze looks verschenen al op de feeds van enkele celebs en zijn het proberen zeker waard!
Meer info

Trendy Clean beauty

Met clean beauty tekenen cosmeticamerken voluit voor groen door duurzame, vegan, natuurlijke of biologische producten aan te bieden. Zo verzorgen ze je huid en worden onze planeet en de dieren gespaard.
Meer info

Make-up trends voor het nieuwe schooljaar!

Wat als je voor de eerste schooldag je schoonheidsroutine wilt veranderen? Dat kan, dankzij de producten van Di. Samen met deze vijf looks voor het nieuwe schooljaar zal Di je helpen om deze sprong te wagen!
Meer info

Di Green

Bent u bezorgd over het milieu en uw gezondheid? Ga groen met deze nieuwe tandheelkundige behandelingen beschikbaar bij Di.
Meer info

Di loves: de shampoo bar

Onze crush of the day: De shampoo bar, een uitstekende manier om je ecologische voetafdruk weer net dat ietsje te verkleinen.
Meer info

Living coral, dé kleur van 2019

In de beautywereld is peachy pink al enkele jaren het nieuwe zwart. Onlangs werd deze frisse tint bekroond tot kleur van het jaar 2019 door Pantone, dé autoriteit als het gaat om kleuren. Tijd om het zogenaamde "Living Coral" te (her)ontdekken!
Meer info

De Beste 10: jullie favoriete make-up van 2018!

Na dit prachtige jaar met geweldige nieuwe make-up releases waren wij wel eens benieuwd: wat zijn jullie favoriete producten, gebaseerd op onze verkoopcijfers? Een overzicht van het gemiddelde make-up tasje van de Di lover!
Meer info

On trend: metallic brows!

Je zag ze vast al verschijnen in je Instagram feed: de metallic brows! Subtiel met een vleugje goud of juist full on met extra glitters en pailletten: durf jij ze aan?
Meer info

4 vragen over hyaluronzuur

Hyaluronzuur: het staat op het etiket van heel wat serums en crèmes, maar wat is het eigenlijk precies?
Meer info

Trend Holographic make-up

Move over, contouren en highlighten, holografisch is de nieuwe grote make-up trend!
Meer info