Trends

8 artikels

Intense kleur in 7 tips

 

Felle, intense kleuren of fluo-make-up: het was overal te zien de catwalks en duikt nu ook op als sterke trend voor de feestdagen. Hoe draag je het? Style-secret: less is more, ook hier. Doseren is alles, want a pop of colour is genoeg. 

Meer info

Deze 4 nieuwe lente-make-up looks gaan het helemaal maken!

Nieuwe lente, nieuwe make-up: het aanbod van nieuwe kleuren en texturen is weer oogverblindend mooi! Deze vier make-up- looks, speciaal gecreëerd voor Di, zijn helemaal hot & trending!
Meer info

Je haar natuurlijk mooi? Deze 5 bio-trends maken het verschil!

Pure olie, minder schuim, low poo en geen parabenen of siliconen please: ook voor ons haar, kiezen we steeds vaker voor bio of eco.
De voordelen?

1. Minder agressieve bestanddelen waardoor je hoofdhuid minder snel geïrriteerd geraakt
2. Minder bewaarmiddelen waardoor de kans op irritaties en allergieën beperkt wordt
3. Zachtere formules waardoor op termijn je haar minder snel vet wordt en je het minder vaak moet wassen
4. Ecologische verpakkingen dus beter voor het milieu
Meer info

Summer hair, Di Care!

10 zomertrends voor je haar

Op zoek naar de perfecte coupe vakantie voor jouw haar? Bij deze tien zomertrends zit er vast eentje die precies is wat je zoekt!

Meer info

Beauty must have: een konjacspons!

Overgewaaid vanuit Korea, waar je huid reinigen een heilig ritueel is en vrouwen alles doen voor een perfecte huid: de konjacspons. Di vertelt je alles wat je over deze beauty must-have moet weten.
Meer info

Trend Holographic make-up

Move over, contouren en highlighten, holografisch is de nieuwe grote make-up trend!
Meer info

The colour purple

De trendkleur voor deze lente? Paars! En dat komt goed uit, want het is een kleur die iedereen flatteert omdat paars roodheden en vlekjes camoufleert, je teint ophaalt en ook nog eens perfect te combineren valt met elke oogkleur.
Meer info

De Beste 10: jullie favoriete make-up van 2018!

Na dit prachtige jaar met geweldige nieuwe make-up releases waren wij wel eens benieuwd: wat zijn jullie favoriete producten, gebaseerd op onze verkoopcijfers? Een overzicht van het gemiddelde make-up tasje van de Di lover!
Meer info