Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw

Afbeelding niet beschikbaar
Merk
CELLUBLUE

Gezicht zuignappen

Accessoire
Geef uw collageen een boost met dit duo zuignappen dat de palpate-roll methode reproduceert in slechts 10 minuten per dag.
Beschrijving
Onze huid verliest gemiddeld 1% collageen per jaar, en dat vanaf de leeftijd van 30 jaar of soms zelfs daarvoor. Dit duo zuignappen van Skinblue, bekend om hun doeltreffendheid bij de verjonging van het gezicht en de behandeling van rimpels, stimuleert de productie van collageen en elastine dankzij de palpate-roll methode.
Het kleine zuignapje voor het gezicht vermindert alle tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen en wallen om de ogen helderder te maken. De grote zuignap strijkt de gelaatstrekken glad en laat alle soorten rimpels verdwijnen door de collageenproductie te stimuleren.
Perfect om de huid een nieuwe gelaatsvorm te geven en de spanningsvlekken van het ouder worden weg te werken.
Gebruiksadvies
  • Breng 3-4 druppels massageolie aan op uw gezicht en decolleté, op een schone en droge huid. Neem de zuignap van uw keuze (klein of groot), knijp in de zijkanten van de zuignap, plaats deze op de beoogde zone, uw huid wordt aangezogen.
  • Maak een vloeiende beweging van binnen naar buiten.
  • Herhaal elke beweging 5 keer.
  • Ga nooit heen en weer.
Tip: Wrijf aan het einde van de massage de overtollige olie met uw hand in de huid. Voer deze gezichtsroutine elke dag uit voor maximaal resultaat en bewaar de zuignappen in hun etui om ze te beschermen.
Kenmerken
Het kleine zuignapje vermindert alle tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen en wallen om de ogen helderder te maken. De grote zuignap strijkt de gelaatstrekken glad en laat alle soorten rimpels verdwijnen door de collageenproductie te stimuleren.
Ingrediënten
Silicone
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?