Deze maand bij Di

Join the Beautyclub!

De Beauty Card, onze getrouwheidskaart, blijft dezelfde maar de voordelen die je krijgt, zijn nu nóg beter. Shop bij Di, ontvang punten en wissel ze in voor aantrekkelijke kortingen. Uitnodigingen tot events en als eerste toegang tot exclusieve acties en promoties krijg je er gratis bij. Je hebt nog geen Beauty Card? Vraag ‘m nu aan in je Di winkel!

Mama in de bloemetjes

Op zondag 12 mei vieren we alle mama's, moeders en moekes. Plus-, stief-, adoptie-, schoon-, pleeg- of gewoon "ma": dankzij de parfum promotie bij Di deelt iedereen in de pret. Je shopt namelijk 1 parfum aan -15% of 2 aan -25%!

Onze tips om steeds de juiste geur te kiezen, lees je

Nieuw van April

Het bad- en body gamma van April ken je al, hoog tijd om ook kennis te maken met de huidverzorging en make-up van dit Franse merk! Met de uitgebreide make-upcollectie stel je eenvoudig eender welke look samen, van naturel tot full glam. Voor de skincare maakt April gebruik van de weldaden van thermaal water. Ontdek nu de gespecialiseerde verzorgingen die de droge, doffe of ouder wordende huid optimaal verzorgen.

Soufflé voor je lichaam

Wij zijn altijd te vinden voor een fijne bodylotion met een heerlijke geur. De nieuwe Body Soufflé van Nivea heeft een luchtige textuur die snel intrekt en bevat verzorgende olieparels om je huid streelzacht en stralend te maken. Intense hydratatie, zonder plakkerig gevoel? Yes, please!

Jouw lipkleur, jouw signature!

De nieuwste liquid lipstick van L'Oréal Paris, de Rouge Signature, is ideaal voor wie wél houdt van een statement lip maar niet van het gevoel van lipstick op de lippen. Deze innovatieve formule hult je lippen in een intense kleur en droogt op tot een nauwelijks voelbare "stain". Vederlicht en oh zo chique!