Di Green

Permanente haarverf

De natuurlijke tandpasta's van The Humble Co., Schmidt's, Cattier, Natura Siberica, Vademecum en Weleda maken gebruik van natuurlijke ingrediënten die je tanden beschermen en de zuurtegraad van je mond respecteren. Deze groene formules zijn net zo efficiënt als hun traditionele tegenhanger.

Bamboe tandenborstel

Met de Humble Brush van The Humble Co. draag je jouw steentje bij aan een betere wereld. Deze tandenborstel bevat 95% minder plastic dan een traditioneel exemplaar: het handvat en de verpakking zijn geheel biologisch afbreekbaar en de unieke nylon haartjes zijn composteerbaar.

Zwarte tandpasta

Na de maskers en scrubs bevat nu ook je tandpasta active houtskool! Dit krachtige ingrediënt verwijdert op de natuurlijke wijze vlekken veroorzaakt door bijvoorbeeld koffie, thee en rode wijn.

Oil pulling

Oil pulling wit je tanden op natuurlijke wijze en bevordert de algehele mondgezondheid. Probeer dit ayurvedische ritueel (een lang mondbad met olie) met de handige Smile Detox kit van Merci Handy! Ieder doosje bevat 14 monodoses met kokosolie, actieve houtskool en een aangenaam aroma.

Tandvleesverzorging

Je tandvlees verzorgen is niet alleen belangrijk voor je gebit maar heeft ook invloed op de gezondheid van je hele lichaam. Dagelijks flossen is dus zeker geen overbodige luxe! GUM biedt verschillende oplossingen voor een grondige interdentale reiniging, zoals de handige Soft-Picks.