essie nagellak

Ik ga nodig hebben ...

essie color voor een professioneel resultaat

Honderden kleuren, de ene nog inspirerender dan de andere! essie biedt u thuis en naar wens een professionele kwaliteitslak aan. Het exclusieve penseel maakt een professionele en uniforme applicatie van uw kleur mogelijk. Voor een optimaal resultaat brengt u een basisvernislaag aan, 2 lagen kleur en eindigt u met een toplaag, waardoor u een intense en langdurige kleur krijgt.

gel couture voor een langdurig gel effect

Een perfecte manicure in 2 stappen: gelkleur + top coat voor een gel effect en een langdurig resultaat. De gepatenteerde borstel laat een gelijkmatige en nauwkeurige applicatie van uw nagellak toe. Geïnspireerd door haute couture, zijn de gelcouturekleuren elegant en tijdloos. Voor een optimaal kleurresultaat brengt u 2 lagen gelcouturevernis aan voordat u de toplaag aanbrengt.

expressie voor een sneldrogende lak

Een ultrasnelle drooglakken voor gebruik onderweg, waar u ook bent! De veganistische* formule droogt in 1 minuut**. De gepatenteerde gebogen borstel maakt het mogelijk om deze gemakkelijk aan te brengen met zowel de rechter- als de linkerhand. Breng 2 lagen kleur aan voor het beste resultaat. Een toplaag is niet nodig.
*zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong of derivaten
**Zelfevaluatie, 51 personen

essie care voor gezonde nagels

Een perfecte manicure begint bij een nagelbehandeling die bij u past. Essie heeft een breed scala aan behandelingen ontwikkeld waarmee u zich kunt richten op de meest voorkomende problemen. Van beschermende basis tot versteviging of nagelriemolie, essie voldoet aan uw behoeften voor een perfecte manicure.

treat love & color om zorg met kleur te combineren

Sterkere nagels in slechts 1 week met 60% minder afschilfering en 35% minder breuk! Treat love & color is ons eerste assortiment dat zorg en kleur zonder compromissen combineert. Het exclusieve penseel maakt een professionele applicatie en een optimaal resultaat mogelijk. Breng 2 lagen aan voor maximale zorg.

Tip: Zorg thuis voor een perfecte manicure

Stap 1: maak je nagels schoon en was je handen
Stap 2: een base coat aanbrengen
Stap 3: breng een eerste laag kleurlak aan
Stap 4: een tweede laag kleurlak aanbrengen
Stap 5: breng een top coat aan om de houdbaarheid van uw kleur te verlengen
Stap 6: eenmaal droog, eindig je met het aanbrengen van de oil cuticle

Kies je hashtag

#Essie #Manicure #Nails