Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
FLORENA
Reviews

Face Cleansing Bar

Reinigingsgel
  • Nieuw
Merk
FLORENA
Reviews

Face Cleansing Bar

Reinigingsgel
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Gefermenteerde huidverzorgingsproducten Florena zijn verrijkt met gefermenteerde ingrediënten voor efficiëntie en natuurlijkheid. Ze bevatten gefermenteerde actieve ingrediënten. Fermentatie is een uniek natuurlijk proces dat natuurlijke ingrediënten transformeert om ze te verbeteren, voor het welzijn van de huid. Florena Facial Dermatological Bar, met gefermenteerde jasmijn- en engelwortelolie, reinigt je huid diep terwijl make-up en onzuiverheden voorzichtig worden verwijderd.
Dit product is COSMOS Natural gecertificeerd door ECOCERT Greenlife, volgens de COSMOS-standaard. Het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en daarom geschikt voor veganisten . 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De geur is ook 100% natuurlijk. Het werd ontwikkeld in samenwerking met ervaren parfumeurs, om uw huid te omhullen in een exclusieve zintuiglijke ervaring.
Deze dermatologische reep verzacht en verfrist uw huid. Het is geschikt voor alle huidtypes, zelfs huidtypes. x gevoelig. De reinigingsstaaf is dermatologisch goedgekeurd.
Gebruiksadvies
Masseer de zeepbar op je natte gezichtshuid totdat hij schuimt. Spoel je gezicht daarna goed af.
Kenmerken
Ingrediënten
Sodium Coco-Sulfate,Sodium Cocoyl Glutamate, Distarch Phosphate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Palm Glycerides, Aqua, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Pseudozyma Epicola/Apricot Kernel Oil/Olive Fruit Oil/Sunflower Seed Oil/Sweet Almond Oil/Angelica Gigas
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?