Ga voor die summerglow!

Smeren, smeren, smeren!

Een goed gehydrateerde huid glanst van gezondheid.  Elke dag smeren is dus de boodschap, voor je gezicht en je body! Een goede moisturizer zorgt er ook voor dat je huid al een beetje verzadigd is, zodat een laagje make-up of zelfbruiner daarna niet zo snel in strepen en vegen trekt.   

Olie, je beste vriend

Deze zomer is olie je beste vriend: voor je body, je gezicht, je haar, je nagels en je nagelriemen... Om ze te voeden en te laten glanzen van gezondheid.
Je hoeft niet bang te zijn dat die olie je haar of je huid vettig maakt of een onaangenaam plakkerig gevoel geeft; de nieuwe verzorgingsolies zijn samengesteld uit lichtgewicht olies die een maximum effect hebben. 

Shimmer & the summer

Kleine glansdeeltjes van parelmoer of mica in je make-up of je bodymelk weerkaatsen het licht en laten je zo – letterlijk – stralen.  Doseer wel goed: voor je lichaam is het niet snel too much, maar voor je gezicht mag het iets subtieler zijn. Kies daarom óf voor sparkly oogschaduw of voor een gloss met glansdeeltjes, niet allebei.
Doseer glanspoeder of highlighter: gebruik het niet over je hele gezicht, maar enkel op de zones die je wil doen oplichten, zoals je jukbeenderen, net onder je wenkbrauwboog of je decolleté. 

Ga voor goud

Een gouden accent in je make-up – op je ogen, je nagels of je lippen – geeft extra warmte aan je sunkissed looks. Bronzen tinten hebben datzelfde effect. 

Viva metallica

Met metallics voor je ogen en lippen heb je én extra kleur én extra glans: precies wat je dit seizoen nodig hebt! 

Kies je hashtag

#Summertime #Bodycare #Makeup