Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw

Afbeelding niet beschikbaar
Merk
GUM

AftaClear Gel - 15ml

Gel
Ontworpen voor de behandeling van aften en mondwondjes, deze gel is als een pleister om het wondje af te schermen, het herstel te bevorderen en onmiddellijk de pijn te verlichten.
Beschrijving
Aften en mondwondjes zijn ontstekingen die zich kenmerken als pijnlijke zweertjes in het mondslijmvlies. Ze komen voor op de tong, tandvlees, mondrand of aan de binnenzijde van de lip of wang. Bij een aft is de beschermende bovenste laag van het mondslijmvlies beschadigd. Hierdoor komen zenuwen bloot te liggen.
Eten, drinken, lucht en speeksel kunnen deze zenuwuiteinden irriteren, voor nog meer pijn zorgen en het genezingsproces vertragen. Zo beïnvloeden zij je vermogen om je te concentreren, te eten, te drinken en zelfs normaal te kunnen spreken.
Het goede nieuws is dat GUM® een oplossing kan bieden. GUM® AftaClear Gel is als een pleister om het wondje af te schermen, het herstel te bevorderen en onmiddellijk de pijn te verlichten.
Gebruiksadvies
Onmiddellijke en langdurige pijnverlichting gedurende 2 tot 4 uur
Effectief vanaf de eerste toepassing
Sneller herstel
Zonder alcohol en niet-irriterend
Prikt niet, brandt niet, verdooft de mond niet en droogt hem niet uit
Ideaal voor de acute behandeling van aften, wondjes door beugels, irritaties van het gebit, kleine brandwondjes of andere mondwondjes
Geschikt voor volwassenen en kinderen (10 + kg /2+ jaar oud) onder begeleiding van een volwassene
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?