Huidproblemen? Nooit meer!

Stap 1: REINIGEN

BEST FACE FORWARD – Reinigingsschuim voor het gelaat
Dit reinigingsschuim zorgt voor een diepgaande reiniging en reguleert de talgafscheiding. De kalmerende, ontstekingwerende en antibacteriële eigenschappen van de antioxidanten brengen de huid opnieuw in evenwicht.

 

Stap 2 : REINIGEN & TONIFIËREN

SO TOTALLY CLEAN – Zuiverende Reinigingslotion
Dit is HET Flagship product van FORMULA 10.0.6, ontworpen in 1933 door een apotheker. Deze lotion reinigt en tonifieert de vette- en acnéhuid. Voor een gebruik ’s morgens en ’s avonds. 

 

Stap 3: REINIGEN & SCRUBBEN

ONE SMOOTH OPERATOR – Zuiverende scrub
Deze zuiverende scrub maakt de huid zacht, fris en glad. De microdeeltjes van de puimsteen verwijderen de dode huidcellen en zorgen voor een stralende teint. Eenmaal per week gebruiken.

 

Stap 4 : HYDRATEREN

SERIOUSLY SHINE FREE – Matifiërende Crème dag/nacht
Deze olievrije, hydraterende crème, absorbeert overtollig talg en zorgt voor een matte, fluweelzachte huid, gedurende de hele dag. ’s Morgens en ’s avonds gebruiken.

 

Stap 5: specifieke verzorging - de maskers

PORES BE PURE – Zuiverend Modder Masker
Dit zuiverend masker verwijdert onzuiverheden en ontstopt de poriën. Eén tot driemaal per week gebruiken.

DEEP DOWN DETOX – Ultra Reinigend Modder Masker
Zijn ontgiftende en super reinigende actie brengt de huid opnieuw in evenwicht en geeft peps aan de doffe  huid. Heeft een diepgaande werking op de poriën, zorgt voor een fris en zuiver gevoel. Eén tot driemaal per week gebruiken.

Stap 6 : BEHANDELEN

RESCUE ME – Lokale behandeling
Deze gel heeft een snelle werking en is onmiddellijk aan te brengen op de ontsteking om verspreiding van acné te vermijden. Tweemaal per dag of meer indien nodig, de gel aanbrengen op de aangetaste zone.

DOWN TO THE PORE – Comedonen patch voor de neus
Deze patches hebben een snelle werking en verwijderen onzuiverheden en absorberen overtollig talg. Maximum driemaal per week gebruiken. 

Kies je hashtag

#Skincare