In the spotlight: de allerleukste beautybrands!

Zoella

Britse blogster Zoe deelt haar beste beautytips via haar site www.zoella.co.uk en op haar eigen You Tube-kanaal. Met haar eigen cosmeticalijn Zoella Beauty, die je exclusief bij Di vindt, ging ze nog een stapje verder in haar beauty-expertise. Denk vooral aan girly stuff! 

CHECK IT OUT!
Schattige toilettasjes, lekkere badspulletjes en bloemige parfums die zo licht zijn, dat je ze ook als bodymist kan gebruiken. 

Treets Traditions

Oude beautyrituelen uit de hele wereld zijn de inspiratie voor de vier bodylijnen van Treets Traditions. Goed voor jezelf zorgen, dat is aandacht hebben voor de noden van je lichaam en je geest. Betekent dat voor jou je energielevel een boost geven? Daarbij helpen ingrediënten uit het hoge noorden. Ben je toe aan ontspanning? Aziatische planten helpen je om je chakra’s te openen. Herbronnen kan met planten uit de Alpen, en om je huid en je geest te voeden werd er geput uit rijke Afrikaanse tradities. Je kan je eigen verzorgingsritueel samenstellen uit de complete collectie douchegels, scrubs, olie, bodymist, bodymelk- en butters en bruistabletten.

CHECK IT OUT!
Vier complete bodylijnen: Relaxing Chakra’s, Revitalising Ceremonies, Nourishing Spirits en Healing in Harmony. Mix en match en je badkamer wordt je eigen mini-spa. 

Bubble T

Hou je van lange baden, kleur, geur en thee? Dan is Bubble T je op het lijf geschreven. De 3 lijnen met bad- en bodyproducten – met een extraatjes als bruisballen en badparels – laten je heerlijk relaxen in je badkuip. Must-try: een theezakje in je badwater voor een bad-infusie!

CHECK IT OUT!
De citroengele lijn op basis van citroengras en groene thee werkt stimulerend, de mintgroene lijn op basis van Marokkaanse muntthee zorgt dat je je weer fris en monter voelt. De roze lijn met thee van hibiscus en açaibessen laat je in alle rust even bekomen. 

Dirty Works

Als je houdt van retro glamour met een knipoog, dan is het Britse Dirty Works voor jou gemaakt. Funfactor: hoog. Effect op je huid: ouderwets goed! 

CHECK IT OUT!
Beautybasics van uitstekende kwaliteit voor je gezicht en je body, die elke dag wat extra glam geven met hun retro-verpakking in fifties-stijl. 

P.S.: De producten van Dirty Works zijn helemaal diervriendelijk!

Bomb Cosmetics

Met het Britse beautybrand Bomb Cosmetics is het altijd een feestje in je badkamer: de badbommetjes vol essentiële oliën van planten, bloemen en fruit ruiken niet alleen heerlijk, maar zien er ook nog eens geweldig cute uit. Handmade, bovendien.

CHECK IT OUT!
Cadeautjes! Of ze nu voor een van je vriendinnen of gewoon voor jezelf zijn, de kleurige verpakking in vrolijke pakjes en lieve geschenkkoffertjes geven een insta geluks-boost!

Kies je hashtag

#Zoella #Bubblet #DirtyWorks #BombCosmetics #Treetstraditions #Bodycare #TrenDi