Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Cadeau Idee

Afbeelding niet beschikbaar
Merk
LOREAL PERFECTION

Age Perfect Eye Kit - 2 stuks

Geschenkset
Deze Age Perfect kit bevat een mascara Lash Magnifier 01 Black en een wenkbrauwpotlood Brow Magnifier 04 Taupe Grey
Beschrijving
Deze Age Perfect kit bevat een mascara Lash Magnifier 01 Black en een wenkbrauwpotlood Brow Magnifier 04 Taupe Grey.
De Age Perfect mascara maakt je wimpers sterker en voller, dankzij haar formule verrijkt met céramide en jojoba olie: Deze voedende formule is geschikt voor gevoelige ogen. Het zachte borsteltje irriteert de contour van de gevoelige ogen niet. De formule versterkt elke wimper van de wortel tot aan de punt. Het borsteltje raakt zelfs de kleinste wimpers en zorgt zo voor een nauwkeurig resultaat. Het Age Perfect wenkbrauwpotlood definieert de wenkbrauwen en vult ze op dankzij de zachte potloodpunt. Met het borsteltje langs de andere kant kan je de wenkbrauuwhaartjes opborstelen en vorm geven. De oneffenheden in de wenkbrauwen worden makkelijk opgevuld.
Gebruiksadvies
Voor een subtiel effect, maak gebruik van de rand van het potlood en voor een ultra fijn en precies resultaat, gebruik het puntje. Veeg de kleur uit en breng de wenkbrauwen vervolgens in vorm met behulp van het borsteltje. Resultaat: perfect volle en langdurig gedefinieërde wenkbrauwen.
Kenmerken
De wimpers zijn voller en de blik is intenser. De formule zorgt voor een hydratatie van de wimpers zodat irritatie aan de oogcontouren vermeden wordt. De wimpers zijn sterker en meer volumineus. De applicatie is makkelijk en aangenaam dankzij het zachte borsteltje, voor een perfect resultaat de hele dag lang. De wenkbrauwen zijn gevuld en gedefinieerd voor een gestructureerde en naturelle blik. De makkelijke en aangename applicatie dankzij de crèmige textuur en de fijne punt zorgt voor een perfect resultaat; alle oneffenheden in de wenkbrauwen worden opgevuld.
Ingrediënten
Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?