Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Magic BB - Medium dark

Dagcrème
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Magic BB - Medium dark

Dagcrème
  • € 15,99

Levering

  • € 15,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ga voor een no make-up make-up look met de lichtgewicht BB cream van L'Oréal Paris. L’Oréal Paris - Magic BB, voorheen bekend als BB C’est Magic, is een verzorgende dagcrème en make-up in 1 . Deze BB heeft een lichte dekking waardoor roodheden en plekjes net iets minder opvallen. Daarnaast zorgt de formule, verrijkt met vitamine B5 en E, voor een huid die er gezonder en stralender uitziet na 2 weken.
De witte crème verandert van kleur bij het aanbrengen en smelt mooi samen met de kleur van de huid. De BB crème blijft de hele dag zitten, voelt comfortabel en hydrateert de huid de hele dag lang.
Kenmerken
Naturel
Natuurlijke, lichte dekking die oneffenheden subtiel verhult Hydrateert de gezichtshuid tot 24 uur lang Egaliseert, hydrateert, beschermt, maakt gladder en laat stralen Verrijkt met vitamine B5 en E Met formule die verandert van kleur bij aanraking met de huid om aan te sluiten bij de huidskleur en textuur)
Ingrediënten
G2025342 - Ingrediënten: Aqua / Water, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Peg-10 Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Dimethicone, Isoeicosane, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Boron Nitride, Sodium Chloride, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Isostearyl Neopentanoate, Caprylyl Glycol, Methylparaben, Parfum / Fragrance, Triethyl Citrate, Tocopherol, Panthenol, Limonene, Ficus Carica Fruit/Leaf Extract - Fig Fruit/Leaf Extract, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, [+/- May Contain: Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 14700 / Red 4]. (F.I.L. B228920/4). “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?