Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Color Riche Lip Liner

Lippotlood
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Color Riche Lip Liner

Lippotlood
  • € 10,99

Levering

  • € 10,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De Color Riche lip liners van L'Oréal Paris hebben een crèmige, zachte textuur die moeiteloos over de lippen glijden. Een lip liner is je beste maatje om je lippen te definiëren, voller te doen lijken, en maken het makkelijker om je lippenstift gelijkmatig aan te brengen. De formule van de lip liners is sterk gepigmenteerd voor een intens kleurresultaat. Ze zijn verkrijgbaar in 10 kleuren, van subtiel nude tot impactvol rood. Deze lip liners zijn perfect te combineren met de Color Riche lipsticks van L'Oréal Paris. De lip liners zijn slijpbaar met een puntenslijper.
Gebruiksadvies
Teken eerst de vorm van de lippen na met de lipliner. Kleur je lippen eventueel ook al in met de lipliner, als basis voor je lippenstift. Vul vervolgens in met de bijpassende kleur lippenstift.
Kenmerken
Ingrediënten
Hydrogenated Vegetable Oil, C10-18 Triglycerides, Calcium Sodium Borosilicate, Hydrogenated Polyisobutene, Rhus Succedanea Fruit Cera / Rhus Succedanea Fruit Wax, Barium Sulfate, C20-24 Alkyl Dimethicone, Boron Nitride, Disteardimonium Hectorite, Parfum /
Inhoud
1,2 gr
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?