Maak kennis met Max Factor!

Divine Lashes mascara en mascara bestsellers

Max Factor's nieuwste innovatie is de Divine Lashes mascara voor wimpers met waanzinnig volume, laag na laag. De mascara is op te bouwen tot wel 6 lagen waardoor je zowel een natuurlijke als opvallende oogopslag kan creëeren. Max Factor's mascara bestsellers zijn de False Lash Effect Masterpiece MAX en de 2000 Calorie mascara voor dramatisch volume en waanzinnig lange wimpers.

De favoriete lipstick van vele vrouwen

De meest verkochte lipstick in Nederland en een Max Factor bestseller is Lipfinity lipstick. Deze lipstick blijft de hele dag muurvast zitten, ook met een masker op, en voorziet de lippen van kleur en hydratatie in 2 stappen.Voor de liefhebbers van matte lippen is er de Lipfinity Velvet Matte. Meer fan van een normale lipstick? Probeer dan de Colour Elixir lipstick en lipliner.

Teint producten die de hele dag blijven zitten

Onze teint make-up producten staan bekend om de goede ingrediënten en SPF die er in de formules zitten. Maak kennis met de bestsellers Facefinity All Day Flawless, Facefinity Lasting Performance en Facefinity Compact Foundation en maak je look compleet met de Mastertouch Concealer Pen en de Creme Puff Blush.

Exclusief bij Di!

Het Colour Xpert Soft Touch Palette is exclusief verkrijgbaar bij Di in 4 verschillende combinaties. De oogschaduws blenden makkelijk uit, zijn heel gepigmenteerd en blijven de hele dag zitten. Met de oogschaduwkleuren kun je verschillende looks maken, natuurlijk en opvallend, waardoor dit palette niet gaat vervelen. Maak de look af met een eyeliner, mascara en Brow Shaper

Kies je hashtag

#Makeup #Max Factor