Make-up trends voor het nieuwe schooljaar!

"Nude in de schijnwerpers! "

Deze winter is de trend naar nude alomtegenwoordig! Het zal iedereen die niet de tijd of het geduld heeft om elke ochtend make-up aan te brengen, in vervoering brengen. Bij deze look moet je je concentreren op je teint! Een uniforme teint dankzij licht en lichtgevend materiaal. De wenkbrauwen zijn licht gemaquilleerd en de teint wordt versterkt met een vleugje blos. Geen bronzend poeder meer nodig, maar alleen een higlighter dat bovenop de jukbeenderen wordt geplaatst, in de binnenste ooghoek om de blik te verlichten, op de brug van de neus voor een verfijnend effect, onder de wenkbrauwkade om de blik te vergroten en op de kin om je gezicht te vergroten. Voor de lippen is een eenvoudige transparante glans voldoende!

De tijdloze rode

De eeuwige must-have voor alle beautykits! Overdag of 's avonds, in de zomer of in de winter, past karmijnrood zich aan alle situaties en alle vrouwen aan. Deze lippen met een femme fatale uitstraling, die zeer goed is met een nude look, zal de aandacht op je glimlach slechts vertienvoudigd worden. Een sobere look voor een verfijnde en glamoureuze uitstraling. Om deze trend te vervolledigen kan je ook het "gebeten lippen"-effect toepassen! Hoe dit te doen? Doe een beetje lippenstift in het midden van de lippen en meng met een kwastje door je naar het einde van de mond toe te strekken en dat is het dan! Voel je je vrouw, voel je mooi!

Color mania

Durf uit de band te springen! In tegenstelling tot de naakttrend is er ook een trend naar kleur en niet zomaar een kleur... De meest fluo kleuren zijn mogelijk. Als het gekleurd is, moet het zichtbaar zijn, met deze trend moet je niet aarzelen om dikke lijnen van eyeliner en oogschaduw te maken. Alles is dit seizoen toegestaan, dus wees niet bang om je ogen en je leven te kleuren.

Back to black

Rock'n' roll sfeer in de modeshows, het zwart is terug! Het is tijd om je eyeliner en zwarte oogschaduw mee te nemen voor een smoky eyes look! Intense en mysterieuze ogen zijn dit jaar buiten de vakantieperiode toegestaan. Een regel die je moet volgen: kies met sterk gemaquilleerde ogen voor natuurlijke lippen.

Sterke wenkbrauwen

De trend van perfect gewaxte en getekende wenkbrauwen is voorbij! Maak plaats voor natuurlijke en zelfs wilde wenkbrauwen. De oren of de weinige extra haren zullen geen probleem meer zijn, maar op de gebruikelijke manier zal het altijd meer trendy zijn dan gewaxte of gestructureerde wenkbrauwen. Een moeilijke stap voor degenen die gewend zijn om "perfecte" wenkbrauwen te hebben? Gebruik een getinte wenkbrauwgel en kruis je wenkbrauwen naar boven voor een bewerkt wild effect.