Masker-mania!

Voor je gezicht

Een peel-off mask met zeewier van Montage Jeunesse, een zuiverend masker met klei van Evoluderm, een voedend nachtmasker van L’Action Paris, een hydraterend sheetmask van Bar, een mineraal exfoliërend masker van Alma K, een anti-aging masker van Natura Sibera, een anti-stress masker met komkommer van Tokalon, een Detox-masker van Nivea ... Toch iets anders nodig? Zoek in de grote collectie maskers hier, je vindt er zeker eentje helemaal op maat van de noden van jouw huid.

Voor je ogen

Vermoeide ogen rust brengen en laten ontzwellen? Dat lukt meteen met het Tired & Puffy Eyes Reducer Mask van L’Action.

Voor je lippen

Een maskertje dat je lippen verzorgt en voller maakt? Bestaat: check de Intensive Lip Care Gel Patch van BAR of het Ideal Flash Volmakend Lippenmasker van Loua.

Voor je handen

Al ooit een hydraterend of voedend handmasker geprobeerd zoals de Ideal’Flash maskers van Loua? Het werkt nóg intensiever dan een herstellende handcrème.


Voor je voeten

Een sheetmask voor je voeten? Het bestaat óók en je vindt het bij Di, in de Idéal-Flash collectie van Loua.

Voor je haar

Haar dat droog, dof of beschadigd is, herstel je en laat je weer glanzen met een haarmasker. Een DIY exemplaar kan altijd, maar je vindt ze ook kant-en-klaar. Aanraders: het Geranium Radiance Remedy Mask van Botanicals, het Oblepikha Hair Mask voor zwaar beschadigd haar van Natura Siberica of het Nutri-Extrême Masker van Jacques Dessange.

Kies je hashtag

#Skincare #Maskers #Skincaretips