NIEUW! PN PEEL-OFF SELFGEL KIT

Complete Gel Polish kit

Dankzij de PN Selfgel kan je nu zelf in slechts enkele eenvoudige stappen een nieuwe nagelkleur aanbrengen die minstens 10 dagen houdt. Het er weer afhalen is bij deze Peel-off Selfgel makkelijker en veiliger dan ooit! Gedaan met afweken in huid-uitdrogende vloeistoffen, maar eenvoudigweg afpelbaar zonder daarbij je nagels te beschadigen. Pretty easy with Selfgel!

De selfgel Kit

De LED-lamp wordt geleverd met zijn USB-kabel. Het apparaat heeft twee standen, afhankelijk van uw nageltype, 30 of 60 seconden. Beide hebben dezelfde efficiëntie, maar de 60 sec is geschikt voor breekbare of gevoelige nagels.

Enkele tips

Het is belangrijk om de nagel voor het aanbrengen te reinigen met de doekjes in de kit. Hiermee kan je een van nature vette nagel of elk soort residu reinigen, om de hechting van het product en de fixatie van de manicure te optimaliseren. Gebruik ook de bijgeleverde doekjes aan het einde van je applicatie om eventuele kleverige resten van het materiaal te verwijderen.
De producten moeten altijd in dunne lagen worden aangebracht, zodat het product goed katalyseert onder de lamp. Zo blijft de manicure minstens 10 dagen zitten. Voor een optimale applicatie breng je de Self Gel Prepper aan vanaf de vrije rand van de nagel, in cirkelvormige bewegingen terug naar de nagelbasis. Deze prepper mag niet onder de lamp, maar laat hem 30 seconden drogen.

Breng tenslotte een laagje gloss aan, dat de manicure doet glanzen, en ga onder de lamp. Vergeet de stap niet waar je de nagel schoonmaakt met de doekjes.

Kies je hashtag

#Nails #Pronails #Manicure