Images

IDEAL - Textielverf - Back2Black
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf116d993/brands/ideal_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf116d993/brands/ideal_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf116d993/brands/ideal_nl.png?sh=50 IDEAL IDEAL

Back2Black

Textielverf
7,99 €

Details

Ideal texielverf voor het opfrissen van zwarte stoffen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Geef je favoriete zwarte kledingstukken hun intense kleur terug met deze Ideal Back2Black textielverf. Zo kan je er langer van genieten en zien ze er weer als nieuw uit.

Geschikt voor katoen, linnen, zijde en viscose.
Weeg het textiel droog om de benodigde hoeveelheid verfpoeder te bepalen. Gebruik de verf enkel op schoon textiel. Was de geverfde was apart of met de donkere was voor de eerste 2 à 3 wasbeurten.

  • Leg de schone was onopgeplooid in de wastrommel.
  • Knip de bovenste rand van het zakje open en zet dit, zonder het leeg te maken, in de wastrommel.
  • Programmeer de langste wascyclus op 40°C, zonder voorwas.
  • Verwijder na afloop het zakje en herhaal dezelfde wascyclus met een dosis wasmiddel.
  • Laat het textiel uit het zonlicht drogen of in de droogkast.

Textielverf is geen gewone verf. Je moet dus rekening houden met de oorspronkelijke kleur van het textiel dat je wil kleuren. Wanneer de textielverf geabsorbeerd is door de stof, worden de kleurmoleculen samengevoegd bij de bestaande moleculen in de stof. Wanneer je bijvoorbeeld een geel T-shirt rood verft, zal dit oranje worden. Het textiel moet schoon zijn (zonder vlekken) en gelijkmatig van kleur. Was nieuw textiel 2 of 3 keer om stijfsel te verwijderen dat het fixeren van de verf kan belemmeren. Vul niet meer dan de helft van de capaciteit van je machine (tot 2 kg stof) voor een gelijkmatig resultaat. Niet gebruiken in een wassalon. Om van een donkere kleur naar een lichte kleur te gaan moet je de stof eerst bleken.
Zonder siliconen
Niet-comedogeen
Dierproefvrij
Nettogewicht:
400gr
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Zonder ammoniak
Je favoriete kledingstukken zien er door de heropgeleefde kleur weer als nieuw uit!
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • CI Reactive Black 5