Images

Natural
2+1
BIOVER - Essentiële olie - Lavendel
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50 BIOVER BIOVER

Lavendel

Essentiële olie
10,59 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2+1 Gratis op het merk BIOVER

Details

Lavendel helpt je te ontspannen en komt de nachtrust ten goede.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
De Lavandula angustifolia of echte lavendel is dé plant van de Franse Provence. De naam is afgeleid van het Latijnse ‘lavare’, wat wassen betekent. Lavendel wordt door de aangename geur en huidgenererende eigenschappen op grote schaal gebruikt in de parfum- en cosmetische industrie. De rustgevende werking helpt geestelijke druk te verminderen en bevordert een goede nachtrust. Een druppel lavendel op de slapen masseren werkt ontspannend. Doeltreffend in de strijd tegen luizen.
Op de huid: 1 druppel plaatselijk of meerdere druppels verdund in basisolie.
Verstuiving: puur of samen met andere etherische oliën.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
Dierproefvrij
Nettogewicht:
10g
Bio
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Vegan
Zonder ammoniak
Natuurlijk
Lavendel werkt rustgevend en helpt bij geestelijke druk en (in)spanning. De olie bevordert bijgevolg een goede nachtrust. Heeft eveneens huidregenererende eigenschappen.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Lavandula angustifolia*.
    (* afkomstig uit biologische teelt)