Images

BIOVER - Essentiële olie - Lavandin super
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50 BIOVER BIOVER

Lavandin super

Essentiële olie
8,19 €

Details

Lavandin is een pittige kruising tussen de echte lavendel en de spijklavendel met een oppeppende geur.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
De Lavandula hybrida clone super of Lavandin super heeft een gelijkaardige ontspannende werking als lavendel maar is doordringender en heeft een scherpere geur. De olie is bijzonder rustgevend, bevordert een goede nachtrust en helpt bij geestelijke druk en (in)spanning. Een druppel lavandin op de slapen masseren kan verlichting brengen. Lavandin wordt ook gebruikt voor de huidverzorging en op de spieren ter voorbereiding op inspanning of om achteraf te ontspannen.
Inname: 1 druppel, 1 x per dag.
Op de huid: enkele druppels plaatselijk of meerdere druppels verdund in basisolie.
Verstuiving: puur of samen met andere etherische oliën.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
Dierproefvrij
Nettogewicht:
10g
Bio
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Vegan
Zonder ammoniak
Natuurlijk
Lavandin is bijzonder rustgevend, bevordert een goede nachtrust en helpt bij geestelijke druk en (in)spanning. Lavandin wordt ook gebruikt voor de huidverzorging en op de spieren ter voorbereiding op inspanning of om achteraf te ontspannen.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Lavandula hybrida clone super*.
    (* afkomstig uit biologische teelt)