Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw08437f53/brands/babyliss_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw08437f53/brands/babyliss_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw08437f53/brands/babyliss_nl.png?sh=50 BABYLISS BABYLISS

Slim 28 Diamond Ceramic Stijltang - ST327E

Stijltang
39,90 €

Details

Deze stijltang met Diamond Ceramic coating van BaByliss is zacht voor het haar, en toch krachtig genoeg om de mooiste kapsels te creëren.
Meer lezen

Add to cart options

2 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Dankzij de speciale keramische coating met hoge dichtheid glijdt de Ultra Slim soepel door het haar en steil je jouw lokken, zelfs als ze nog niet helemaal droog zijn, in een handomdraai. De tang beschikt over 6 verschillende temperatuurstanden, aangegeven door een LED-schermpje. Kies voor een intensieve behandeling op 235°C of 220°C of bescherm je haar optimaal tegen uitdroging met de Protect-standen op 140°C, 160°C, 180°C, 200°C. Ook handig: het meedraaiende snoer en automatische uitschakeling.
  • Gebruik een hittebeschermende verzorging (niet meegeleverd) alvorens aan de slag te gaan.
  • Laat je haren lok voor lok door de tang glijden. Als het resultaat niet steil genoeg is, beweeg de tang dan trager door je haar.
Perfect steile, zachte lokken.