Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw08437f53/brands/babyliss_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw08437f53/brands/babyliss_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw08437f53/brands/babyliss_nl.png?sh=50 BABYLISS BABYLISS

Creative Keramische Stijltang - ST410E

Stijltang
29,90 €

Details

Stijltang met smalle keramische platen met een vaste temperatuur van 230°C, ideaal om dik en krullend haar mee in model te brengen.
Meer lezen

Add to cart options

3 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
De Creative Keramische Stijltang ST410E van Babyliss is een uitstekende stijltang om dik of krullend zacht en glad mee te maken. De Gold Ceramic keramische platen beschermen je haar tijdens het steilen en maken het gladder en glanzender. Hun slanke formaat laat je toe makkelijk dichtbij de aanzet te komen. Omdat de platen bovendien zwevend zijn sluiten ze perfect om het haar, waardoor je lokken in slechts één beweging perfect steil zijn. De stijltang heeft één temperatuurinstelling van 230°C, wat hem best geschikt maakt voor dik en krullend haar.
Het toestel schakelt zichzelf automatisch uit, beschikt over een LED indicator en wordt geleverd met een hittebestendige mat.