Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Extra Safe Maxi Pack - 20 condooms

Condooms
17,99 €

Details

Ietsje dikker condoom voor een extra gevoel van veiligheid, zonder aan comfort in te leveren.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Better safe than sorry! De Extra Safe condooms van Durex zijn net ietsje dikker dan de Classics om je een extra gevoel van veiligheid te bieden. Geen nood: aan comfort en genot hoef je niet in te leveren. Het condoom is vervaardigd van natuurlijke latex en voorzien van extra glijmiddel.
Nominale breedte: 56 cm.
Het Maxi Pack bevat 20 condooms.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.