Images

DUREX - Condooms - Classic Jeans - 12 condooms
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Classic Jeans - 12 condooms

Condooms
12,99 €

Details

12 latexcondooms met glijmiddel en Pleasure-Fit voor meer comfort.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Voor zjin 90ste verjaardag, Durex viert de Belgische cultuur door de lancering van een speciale Belgische pack ! De Classic Jeans condooms van Durex zorgt voor momenten van plezier en vertrouwen. Ze zijn vervaardigd van natuurlijke latex, voorgevormd en uitgerust met unieke "Easy-On" passende vorm met reservoir en voorzien van glijmiddel.
Nominale breedte: 56 mm.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.
Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, HIV of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.