Images

XLS - Afslankthee - Kamille & Venkel
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwac0b8b3a/brands/xls_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwac0b8b3a/brands/xls_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwac0b8b3a/brands/xls_nl.png?sh=50 XLS XLS

Kamille & Venkel

Afslankthee
7,15 €

Details

Afslankthee met zoethout, kamille, pepermunt, citroenmelisse en venkel. Draagt bij tot een goede vertering en het afdrijven van overtollig water.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Ingrediënten
Voor wie snel water ophoudt en ongemakken ervaart bij de vertering ontwikkelde XLS de Kamille & Venkel afslankthee. Citroenmelisse, venkel en pepermunt ondersteunen de maagfunctie en verzachten onrustige darmen terwijl zoethout en kamille bijdragen tot een goede spijsvertering. Deze werkzame ingrediënten gaan samen aan de slag om het lichaam te stimuleren zich te ontdoen van overtollig vocht, met gewichtsverlies tot gevolg.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Kamille (Matricaria chamomilla 25 %)
  • Venkel (Foeniculum vulgare 25 %)
  • Pepermunt (Mentha piperita 25 %)
  • Citroenmelisse (Melissa officinalis 15 %)
  • Zoethout (Glycyrrhiza glabra 10 %)