Images

2°50%
DUREX - Condooms - Feeling Ultra Sensitive condooms
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Feeling Ultra Sensitive condooms

Condooms
13,29 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% Op de deelneemende merken
Intima, Veet, Clerasil, Dettol, Scholl, Durex, Optrex

Details

De Durex Ultra Sensitive condooms zijn ultradun voor een nog intensere ervaring, maar bieden toch dezelfde zekerheid en bescherming.
Meer lezen

Add to cart options

2 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Durex Ultra Sensitive latexcondooms zijn ultradun voor een nog intensere ervaring, maar bieden toch dezelfde zekerheid en bescherming. Door de 'Sensi-fit'-technologie zijn ze ultradun over de hele lengte van het condoom. Rechte vorm met reservoir. Van natuurlijk rubber. Nominale breedte: 52 mm.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.