Images

DUREX - Condooms - Invisible condooms
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Invisible condooms

Condooms
14,49 €

Details

Durex Invisible, dat zijn de dunste condooms die ooit door Durex ontwikkeld zijn. Voor een maximaal gevoel en tegelijkertijd een hoog niveau van bescherming.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Durex Invisible, dat zijn de dunste latexcondooms die ooit door Durex ontwikkeld zijn. Voor een maximaal gevoel en tegelijkertijd een hoog niveau van bescherming. Condoom van natuurlijk rubber met glijmiddel. Rechte vorm met reservoir. Nominale breedte: 52 mm.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.