Images

VITARMONYL - Kruidenthee - BiOrigine Detox Programma - 28 infusies
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf59e8299/brands/vitarmonyl_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf59e8299/brands/vitarmonyl_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf59e8299/brands/vitarmonyl_nl.png?sh=50 VITARMONYL VITARMONYL

BiOrigine Detox Programma - 28 infusies

Kruidenthee
5,99 €

Details

Detoxkuur van 14 dagen, omvat twee soorten kruidenthee aangepast voor 's ochtends en 's avonds. Verfrist de teint en zuivert het spijsverteringsstelsel.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Met het BiOrigine Detox Programma verfris je op 14 dagen je teint en zuiver je je lever en spijsverteringsstelsel. 's Ochtends drink je een kopje biologische kruidenthee met munt, kliskruid, cichorei en paardenbloem. Deze ingrediënten bevorderen de drainage van overtollig water en helpen de huid te ontdoen van onzuiverheden, zodat je teint gaat stralen! Voor 's avonds is er een kruidenthee voorzien met biologische moerasspirea en cichorei, groene thee en natuurlijk ananasaroma voor een fruitige smaak. Deze thee draagt bij aan een goede leverfunctie en helpt opgeslagen toxines te elimineren. Cichorei bevordert tevens de spijsvertering.
  • Kan warm of koud gedronken worden.
  • Doe het zakje in een kopje en giet er koud of bijna kokend water over. Beweeg het zakje gedurende 5 minuten goed op en neer alvorens het te verwijderen.
Nettogewicht:
50,8 g
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Kruidenthee ‘s ochtends: kliskruid; paardenbloem; pepermunt; kliskruid; muntextract; extract van cichorei; inuline
  • Kruidenthee ‘s avonds: groene thee; ananas; moerasspirea; cichorei; natuurlijk ananasaroma; groene thee