Images

DUREX - Glijmiddel - Play Massage Gel 2-in-1 aloë vera
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Play Massage Gel 2-in-1 aloë vera

Glijmiddel
9,55 €

Details

De Durex Play Massage Gel 2-in-1 met aloë vera is perfect voor zachte en sensuele massages en kan overal op het lichaam worden aangebracht.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Deze gel is verrijkt met extracten van aloë vera, bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Hij is perfect voor zachte en sensuele massages en kan overal op het lichaam worden aangebracht, naargelang je behoeften en je verbeelding. Deze massagegel kan ook als glijmiddel worden gebruikt. PH-neutraal en parfumvrij. Niet vet, maakt geen vlekken en plakt niet, voor een geslaagde massage. Compatibel met condooms.
Dop eraf halen, het pompje opendraaien, zachtjes drukken op het doseerpompje en het glijmiddel aanbrengen waar je maar wilt. De gel is geen anticonceptiemiddel en bevat geen zaaddodend middel.
Structuur:
Gel
Nettogewicht:
200 ml