Images

2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Orgasm'Intense condooms - 10 st

Condooms
14,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2de aan -50% op de gamma's DUREX, SCHOLL, VEET, DETTOL, INTIMA

Details

De condooms van Durex Orgasm'Intense bevatten een stimulerende gel, speciaal ontworpen voor haar intieme zone.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De latexcondooms van Durex Orgasm'Intense bevatten een stimulerende gel, speciaal ontworpen voor haar intieme zone. De gel geeft tegelijkertijd een warm, koud en tintelend gevoel, terwijl de ribbels en noppen voor extra stimulatie zorgen. Deze condooms van natuurlijk rubber zijn ontworpen om haar sneller een orgasme te bezorgen. Nominale breedte: 56 mm.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.