Images

2°50%
DUREX - Condooms - Performa - 12 condooms
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Performa - 12 condooms

Condooms
11,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% Op de deelnemende merken*
Scholl, Clearasil, Intima, Durex, Optrex

Details

12 prestatieverhogende condooms voor langdurig plezier.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Mannen, verbeter je uithoudingsvermogen in bed met de Performa condooms van Durex. Benzocaïne, een verdovend middel, werd in een zeer geconcentreerde dosis toegevoegd om de gevoeligheid ietsje te verlagen en het orgasme uit te stellen. De condooms hebben een speciale pasvorm voor optimaal comfort en hebben bovendien een aangenamere geur.
Nominale breedte: 56 mm.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.
Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, HIV of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.