Images

LANAFORM - Gezichtssauna - Facial Care
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50 LANAFORM LANAFORM

Facial Care

Gezichtssauna
39,90 €

Details

Geef je huid een grondige detox of maak je luchtwegen vrij met deze gebruiksvriendelijke gezichtssauna en inhalator in één!
Meer lezen

Add to cart options

3 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Effect & Resultaat
Breng het schoonheidssalon naar je thuis met de gezichtssauna van Lanaform. De damp opent de poriën en reinigt ze, waardoor onzuiverheden en mee-eters verdwijnen. De grondige reiniging zorgt ervoor dat de huid verfrist en gehydrateerd aanvoelt en er jonger en helderder uitziet.
Naast het opzetstuk voor het gezicht is er ook een specifiek masker voorzien voor inhalatie via de neus en mond om de luchtwegen vrij te maken.
Capaciteit van 40 ml staat gelijk aan een verdamping van 15 tot 20 minuten, afhankelijk van de regelbare hoeveelheid damp.
De gezichtssauna voorziet je huid van een diepgaande reiniging, waardoor ze verfrist en gehydrateerd aanvoelt en er jonger en helderder uitziet.
Met de inhalator maak je de luchtwegen vrij, ideaal bij een stevige verkoudheid.