Images

-15%
ADOPT - Eau de parfum - Vanille Bourbon
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd737c47a/brands/adopt_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd737c47a/brands/adopt_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd737c47a/brands/adopt_nl.png?sh=50 ADOPT ADOPT

Vanille Bourbon

Eau de parfum
7,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-15% voor 1
-25% voor 2 op de parfums Solinotes, Scorpio, Miss Kay, Gorgée de Soleil, Missguided, Pepe Jeans, s.Oliver, Lily Rose, Adopt, All Blacks, Arno Sorel, Brut, Chevignon, La Rive, So...?, Monsieur D, Besties, Naf Naf, NG Perfumes (uitgezonderd geschenksets en Victoria's Secret)

Details

De parfums van Adopt zitten in slanke flesjes die perfect in je tas passen. Vanille Bourbon is een rijke gourmand met heel veel vanille.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Ingrediënten
Heerlijk zoete geur die van het begin tot einde doet watertanden. Vanille wordt gecombineerd met cacao en praline voor een verslavende gourmand geur.
Volume:
30 ml
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Alcohol Denat.
  • Aqua
  • Parfum
  • Benzyl Benzoate
  • Cinnamyl
  • Alcohol