Images

2°50%
DUREX - Condooms - Pleasure Me condooms
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Pleasure Me condooms

Condooms
12,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2de aan -50% Op het gamma DUREX

Details

De Durex Pleasure Me condooms zijn voorzien van ribbels en nopjes voor maximaal genot voor jou en je partner.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Durex Pleasure Me condooms zijn speciaal ontworpen voor maximaal genot voor jou en je partner. Ze zijn voorzien van ribbels en nopjes voor verschillende sensaties en het afwisselen van het genot.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.